Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

34 de ani

wow, 34 de ani. De fapt nu inca. Mai sunt 2 zile. Iar duminica voi sarbatori iar asa cum imi place. Pe scena. La barba neagra in Vama Veche.
Poza de pe la 6 ani. 1984 cred. A trecut mult timp de atunci, cu bune si cu rele. Nu cred ca copilul acela in slipi rosii si cu ochelari verzi stia ca va deveni un artist. Dar stia sa zica: tata, astea-s pentru premianti. Dupa aceea viata a fost relativ simpla. Am zis relativ. Intai am vrut sa ma fac om de stiinta. Apoi Preot, Apoi Politist. Am dat la Liceul teoretic Dante Alighieri ca sa fac un liceu teoretic pentru ca apoi sa ma fac doctor. Imi placea matematica. Dar apoi am descoperit in clasa a 9-a literatura. Ca materie. De citit citeam mult dinainte. Si am inceput sa scriu. Apoi am dat la Jurnalism. Cand am luat bac-ul am primit cadou de la mama mea o chitara. Si am inceput sa cant la ea. Am descoperit apoi ca pot comunica mai mult prin muzica. Apoi am cantat si am lucrat in presa. din 2001 cant cu tapinarii. Din 2007 cu Semne. Jurnalismul…sper sa raman la Radio3net, pentru ca aici imi place cel mai mult, dupa vreo 14 ani de jurnalism. Aici e cel mai frumos. Chiar acum sunt in emisie.
Ce-mi propun? Un copil, cu jumatatea mea blonda. Jumatatea aia buna, a mea. Carnet…pe 17dau traseul ca sala am luat-o. si cate un album. Unul prim cu semne si un al 9-lea cu Tapinarii. Si, pana la sfarsitul vietii voi scrie acteva carti probabil.
Ce spuneam? duminica fac 34 de ani si imi iubesc foarte mult viata.

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights