raspunsuri la cateva intrebari

MI-am propus de ceva vreme sa fac aceasta postare in blog. am tot amanat si sincer nici timp nu prea am avut. nici acum nu prea am asa ca daca gresesc niste semne de punctuatie sau tastez aiurea nu va speriati.

In primul rand as vrea sa raspund unor intrebari. ni se tot pun intrebari si de obicei sunt aceleasi. asa ca voi raspunde cat mai clar cu putinta aici:

1. Cat costa biletul?
DE obicei pretul biletului nu este impus de artist ci de club sau de piata. de economia de piata. daca tot restul trupelor merg pe un anumit pret la bilete nu poti sa strici tu piata si sa pui un pret mult mai mic, ca e concurenta neloiala. Si pari si mai mic si mai fraier.Trupe mai mari merg pe un 50 de lei biletul? 20 pentru o trupa mai mica mi se pare ok. de ce nu 15? 15 era acum zece ani, iar 5 lei in plus nu mai inseamna in ziua de azi nici macar o bere, ca o bere e 7 lei. uneori se fac reduceri pentru studenti, alteori nu, asta e situatia uneori. Deci cat costa biletul? Cand e doar o trupa, nu mai mult de 20 de lei. vi se pare mult? MIe nu.
2. Cand cantatI?
Lumea s-a schimbat. Prin 2004 la concert era pusa ora 21.00, lumea venea de la 18.00 la 21 si un pic incepea concertul si dupa concert mai plecau pe la 2 dimineata. aia era acum 13 ani. Acum vin dupa ora anuntata, si pleaca imediat cum se termina concertul. asta nu e bine nici pentru club, nici pentru artisti si nici pentru cei care au venit mai devreme. Lumea vine din ce in ce mai tarziu si pleaca din ce in ce mai devreme. in contextul asta, multe cluburi au schimbat ora de incepere a concertului cu: open doors. ce inseamna asta? inseamna ca la ora aia se intra la concert, nu ca atunci incepe. Cand incepe? Cand se strange lumea ca daca voiam sa cant la scaune goale stateam acasa. Publicul s-a schimbat iar noi ne schimbam o data cu publicul, ca pentru el cantam si compunem si suntem sinceri si nu am facut niciodata vreun compromis in legatura cu muzica noastra. II iubesc enorm pe aceia care vin chiar si de la kilometri departare sa ne vada, sau aceia care desi le e greu sa ajunga vin si va iubim pe toti aceia care sunteti alaturi de noi si va aratam asta cantandu-va. nu cand vrem noi. cand se poate.
3. Cand mai aveti concert in ….de obicei in orasul in care ai avut cu o zi inainte. La asta raspunsul e din shakespeare

Posted by October 27, 2017 Leave a comment Category: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *