Filme si seriale la minut 2

A mai trecut o saptamana si avem din nou Filme si Seriale la minut pe Rockstar Radio. Adica youtube.com/rockuluTanase. Sa vedem la ce m-am uitat saptamana care a trecut. Bineinteles ca m-am uitat in continuare la ce am vizionat saptamana cealalta, dar sa vorbim despre alte 4 seriale, totusi.
M-am uitat la Batwoman sezonul 2 episodul 4, The Blacklist sezonul 8 episodul 6. Am inceput doua episoade din Equalizer si the good doctor sezonul 4 episodul 2.

Batwoman, sezonul 2, dup ace actrita principal a hotarat sa se retraga din serial, am o banuiala cam de ce acestia au inlocuit protagonista, care nu mai e verisoara lui Batman, ci o fata de culoare, care nu are inca farmecul lui Kate Kane, dar as putea spune ca e ok. Ne mai uitam, mai vedem.

The blacklist ca de obicei nu a dezamagit, desi de ceva vreme n-a cam ametit de tot, totusi faptul ca inca ne punem intrebari si actiunea este in continuare la cote maxime. De personaje si actorie nu mai zic. Un serial de urmarit in continuare cu sufletul la gura.

The Equalizer, hmm, inspirat din seria de filme cu acelasi nume, serialul putea, fie sa esueze lamentabil fie sa iasa un success. E undeva la mijloc. In loc de Denzel Washington o avem pe Queen Latifah. Care e simpatica. Actiunea e ok, subiectul si el. Am vazut doua episoade. Ma mai uit.

The good doctor. Creat de David Shore, cel care a creat si House MD, serialul e povestea unui pusti cu autism care devine doctor. La inceput s-a concentrat un pic pe genialitatea lui si pe medicina, dar, intre timp, a devenit mai mult vorba despre felul in care o persoana cu autism se adapteaza la societate si…viata in general. Sezonul asta parca si mai mult pentru ca vorbeste despre perioada covid-19.
Ne vedem la Filme si seriale la minut pe Rockstar Radio in fiecare luni de la orele 14.00

Posted by February 22, 2021 Leave a comment Category: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LIVE OFFLINE
track image
Loading...