Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Gott ist mein Zeuge

DEci…sa scriem

deci……
sa scriem

asa
ce am facut azi, cum mi-am petrecut inca un inceput de lume. Dimineata se anunta o mare aventura. Sa iesim cu Bufnila la alergat in Ior. Asta dupa ce cu o zi inainte (pentru profani adica ieri) am fost la ei (El cu shine tot ptr profani) acasa am bagat un gratarel niste beri niste vin si wall-eeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Ah si E-vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Inchid paranteza.
Pe la 7 dimineata se dadea trezirea si pregatiti de fapta mareatza io cu baby, am si pus tilifonu sa sune. Telefonu a sunat. dar si ploaia a sunat si ea in geam. Astfel ca…nani.
Ne-am trezit si am plecat la doctoru de burice ptr ca ioana de o saptamana are probleme cu buricu….(si nu, nu ptr ca exista si barbati blonzi:)) ). Totu a iesit bine. Am, circulat prin metrou cu o siringa de betadina…nu metadona da tot era amuzant.
Una peste alta, statiile de metrou adica, am niemrit in Titan tot cu Bufnila. Ne-am luat bilete la film, am mers si am mancat, am baut o bere si ne-a urmarit un catel (zice Ioana langa mine). Am vazut Harry Potter asta nou. Cool.
“zi-i si c-am adormit” zice ioana de langa mine si asa si e, ca a adormit in timpul filmului. dar as god is my witness, sau Gott ist mein Zeuge, ptr profani, n-a sforait nici un pic.
Acasa, net mancare jocuri net si acuma serial si dupa aia nani
Sa aveti ozzy frumoasa si ne vedem maine

Tanase adrian