Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

texte

Astea-s textele ce le-am citit azi in emisiune
Marca ADRIAN TANASE

1. Divortul dintre Adrian Enache de sotia sa Corina, a fost amanat, marti, pentru a doua oara din cauza grevei magistratilor. De dragul solistului, prezentatoarea tv Iuliana Marciuc Posea s-a separat legal de sotul ei si a asteptat acelasi lucru si de la Adrian. Enache in schimb a dus o viata dubla timp de paisprezece ani, pana cand acum trei luni a anuntat in sfarsit, separarea de nevasta. Ghinion de nesansa, divortul a fost amanat din cauza grevei. Punem pariu ca in spatele grevei magistratilor ar fi chiar Adrian Enache, care si-a dat seama ca e mai bine cu doua decat cu una.

2. Silvia Lãuleanu, solista trupei D la Vegas s-a confesat unui ziar despre pataniile de la filmarile emisiunii “Rataciti in Panama�, prezentata de Andrei Gheorghe, ce va fi difuzata in curand. Ea a declarat ca a avut dreptul sa-si ia numai o pereche de chiloti. Chiloti pe care, citam: “o spalam seara in ocean� Cu sapun “Cheia�, banuim

3. Daniela Crudu e dependenta de solar. Asistenta lui Razvan…si a lui Dani a devenit o clienta fidela a saloanelor de bronzat pe care le frecventeaza din doua in doua saptamani. Ea se expune razelor ultraviolete 15 minute. Un pic mai mult decat un pui pus la incalzit intr-un cuptor cu microunde. Totusi, gluma gluma dar cum se manifesta oare aceasta dependenta a “crudei�? Oare intra si in sevraj? Singura diferenta dintre aceasta si o dependenta autentica sa fie oare faptul ca pentru detinerea unui solar nu se face puscarie?

4. Fizz s-a intors. He-s back! Va canta iar! Ma rog… Noul nume de scena al afaceristului este …..wait for it!!!! Bob Taylor. Asta pentru ca-l cheama Bogdan Croitoru. Tocmai acum, cand de abia se terminasera petrecerile in cinstea deciziei de a parasi lumea muzicala. Asta nu s-ar fi intamplat daca magistratii nu ar fi fost in greva.

5. Sapte romani au furat pisica unei italience si au cerut rascumparare 20 de Euro. Carabierii au organizat un flagrant si i-au prins… cu mata-n sac, la propriu. Stapana i-a dat pe mana politiei, suparata fiind ca hotii au cerut numai 20 de euro despagubire, pisica ei fiind nepretuita. Daca ar fi fost in tara, hotii ar fi procedat altfel. L-ar fi furat pe Lagerfeld lu Maruta si i-ar fi cerut bani de-o bere. In Bambu!

6. Max Caradja Johnson. Repetam Max Caradja Johnson…este fiul cel mic al printesei Brianna Caradja. El este patronul unei spalatorii auto complet ecologice. Cum vine asta? Adica foloseste o substanta care dezintegreaza praful. Woooo. Si nu foloseste deloc apa. Citat: “nelucrand cu apa, ci doar cu substante si lavete, putem sa spalam masinile la domiciliul clientului. Asa ca spalatoria mea e
in tot Bucurestiul�, spune Max. Noi ne imaginam altfel. Stai linistit in casa, citesti ziarul sau asculti Radio3net si auzi dintr-o data soneria: “Buna ziua sunt Max Caradja Johnson! Am venit sa va spal masina�

7. Zavoranca are scaun de 5000 de euro�. Suntem curiosi ce mananca…Zavoranca…de are scaun de 5000 de euro. Bine c-am citit articolul ca am vazut ca e vorba de scaunul pe care sta. Cand prezinta emisiuni.

8. O romanca cere 40 de milioane de lire sterline de la o companie din Anglia. Nu salariu ci sub forma de plata a unor daune morale. Ea a fost pacalita sa intre intr-un sex-shop. Cum? Spunandu-i-se ca era un bar, de catre colegi. Noi nu intelegem un lucru, sex-shopul semana a bar sau barul semana a sex shop?

Tanase adrian

Verified by MonsterInsights