Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

“ingrijiti magnoliile lumii”

Vreau sa va anuntz cateva bucurii care mi-au gadilat usor inima. Scriu asa pentru ca e un alt fel de a scrie m-am bucurat foarte mult. Dar intr-adevar au fost cateva zile mai speciale.
In primul rand mi-am facut din nou analizele, pentru ca trecusera 2 luni. Si au iesit…bine, chiar foarte bine, valorile la trigliceride lipide si acid uric la jumate fata de acum 2 luni. Tratamentul continua ptr ca mai am pana la perfect. But i felt so fucking alive!!!
IN al doilea rand am reusit in sfarsit sa ne gasim un tobar pentru trupa Semne. DE la anu ne apucam de treaba si s-ar putea chiar sa aveti parte de o o lansare de disc. Disc Semne. Tobarul este MIhnea Dobrota si il stiti de la OCS.
Apropo de disc, discul Tapinarii incepe sa prinda forma. Avem si invitati mai mult sau mai putin surpriza. Astazi m-am bucrat pe doua strofe si 2 refrene de vocea prietenului Daniel Iancu. Deabia astept sa ascultati si voi ce a iesit. Mai e un pic:D
Maine ii astept pe alti doi prieteni foarte buni si dragi noua, si chiar vorbesc serios, Ovidiu MIhailescu si Make. sa vedem ce-o iesi. NU uitai la anul 2010 anide folk alternativ, turneu de 7 orase, 2 in 1, adicasi anti valentine-s si lansare de disc. Cu Jurnalul National.
In rest, mai e un pic si imi iau si eu nevasta de manuta si plecam in vacantade iarna, doar ca va trebui sa ma intorc pe 25 pentru ca am emisie. si nu orice fel de emisie ci editie speciala de craciun. 5 ore cu Tanase si Laurentiu, sau Laurentiu si Tanase. 😀
As incheia acest post in blog care, (chiardaca pare usor rece, pentru ca am cautat cuvintele cu greu si cand le-am gasit le-am aruncat pur si simplu in pagina,) este din suflet, cat am putut eu de bine. N-as incheia acest post in blog oricum. Exactcand voiam sa pun punct vestilor bune mi-a venit in cap o poezie. O poezie calda, scrisa de dom profesor, Arie Grunberg Matache despre care am mai vorbit scris si tot asa. Fie-i tarana usoara. Acest profesor in adevaratul sens al cuvantului a scris urmatoarea poezie:
“eu am trait si ma stradui
sa mai traiesc
pentru ca sa-i pot citi
pentru mine si pentru altii
pe Dante
pe Shakespeare
pe Cehov
pe Eminescu
si pentru a-mi ingriji magnolia din curte
si toate magnoliile din lume
Oameni buni
Cititi-l pe Shakespeare
si
ingrijiti magnoliile lumii
si nu va mai ganditi
la moarte!”

NU va speriati. Voiam doar sa va spun sa va bucurati de viata sa zambiti macar o data pe zi, pentru ca “nu trebuie sa traim oricum”. As mai avea si citatul din Barve Heart cu “not all men really live” da nu-l mai scriu. Hop! L-am scris. Sarbatori fericite si aveti mare mare grija de voi. Vineri la rockulu Tanase Highlight Kenosis. ah
p.s: nu uitati sa mai votati truap preferata de la rockulu tanase:
http://host1.easypolls.net/poll.html?p=1508

vineri vor ramane doar cinci si facem turu doi. e pe bune!

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights