Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Parti ale unui intreg

Vorbeam cu Alfu pe messenger, care se uita pe pozele cu Semne. UN pic tristi amandoi. De fapt. Daca stau bine sa ma gandesc ala a fost momentul cand trupa Semne a fost cea mai unita. Cu cateva luni inainte ca Alfu sa plece in Germania. Eram uniti. Foarte uniti. Desi trecuseram prin experiente de genul fiecare pentru el: cand erau la chitara aditza si Andu. Apoi gasculitze de cate doi oameni cand era doar Andu. Mai tarziu cand erau ei doi Alfu si Andu se mai intepau asa la nivel subconstient. dar fix inainte sa plece Alfu in germania, cand a ramas singur la chitara, trupa a fost cea mai unita. Si nu vorbesc aici doar de sala de repetitii sau concerte. Ci tot ce inseamna ca o truap sa fie unita, incepand de la bere, discutii, ganduri, idei. Apoi alfu a plecat in germania. L-am cooptat pe Razna la chitara si a fost nu numai o suprizaplacuta dar a reusit si reuseste sa creeze o atmosfera placuta in sala de repetitii si in concert. IL consider si un bun chitarist din maimulte considerente, unele total subiective altele de o obiectivitate debordanta. A plecat Cornel apoi. Si inca ceva din sufletul Semne s-a rupt. Am incercats a gasim alt tobar, am avut bucuria sa cantam cu mishu de la 9,7 richter la petrecerea radio3net. Mishu la fel un alt vechi prieten almeu al lui Alfu si al lui Ramon, de pe vremea cand tot counstruiam impreuna si destramam trupe. Prin Cretacic adica.
despre ce se intampla azi cu Semne nu voi vorbi. Sper doar sa fie mai bine si sa incercam ptr voi un concert frumos,si poate prin primavara si un album
O data cu plecarile lui Alfu si a lui Cornel s-au rupt bucatele sau ditamai bucatile din sufletul Semne. le-am, bandajat cum am putut. Si mergem mai departe. Ptr ca e pacat. Ptr ca sunt trei ani. Si ptr ca pentru noi Semne inseamna ceva. Si a inceput sa insemne si ptr RAzna, care e acum parte din familia Semne.
O seara buna sa aveti si vise frumoase

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights