Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Semne reunion

Ieri s-a intamplat un lucru minunat, pe care-l asteptam de mult. O surpriza, eu stiam dar surpiza cea mai mare a fost la Ramon. A venit Cornel din Franta, special pentru concertul asta de maine cu Semne, si concertul este special pentru ca a fost stabilit tocmai pentru asta. Pe la 7 am iesit la bere, a aparut si Razna si l-am asteptat pe Cornel sa vina, cum a venit am plecat spre sala. Am intrat in sala si Cornel a ramas un pic in urma. Ramon stia ca os a cantam cu Myshu de la 9,7 richter la tobe. M-am facut ca-l sun pe Myshu, cand de fapt il sunam pe Cornel. Am inchis telefonul si a intrat Cornel: äm auzit ca aveti nevoie de tobar” reactia lu Ramon a facut toti banii cum s-ar zice.
Au urmat doua ore super misto de repetitii si o sa urmeze si azi. Iar maine nu uitati: Semne reunion, eveniment special in Iron City de la 21.00 seara. Intrarea libera
Va asteptam cu mare drag sa sarbatorim revenirea printre noi chiar si numai ptr o saptamana a acestui prieten foarte bun, tobar si hyper ultra mega om.

Tanase adrian

Verified by MonsterInsights