Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

critici voi..

Intreaga mea viata, de pana acum, in cei 33 de ani, care anul asta se fac 34 (fuck, era sa scriu 44:)) )

Intreaga mea viata, de pana acum, in cei 33 de ani, care anul asta se fac 34 (fuck, era sa scriu 44:)) ) , dintre care 16 de facut muzica, 10 cu Tapinarii, nu am ascultat de parerea, la fel de subiectiva ca a mea, a celorlalti. M-am ghidat oarecum dupa versurile lui Eminescu. “Critici voi cu flori desarte, care roade n-ati adus, e usor a scrie versuri cand nimic nu ai de spus”. DE-aia am si considerat ca un cronical muzical ar trebui sa fie din bransa. Sa fi cantat ceva ani pe o scena, sau mai multe de fapt, sa fi scos un album doua, sa fi inteles industria muzicala, fiorul scenei, dragostea fata de creatie, de arta.
Si eu am fost cronicar muzical, dar eu intruneam aceste conditii.
In zece ani de Tapinarii n-am facut un singur compromis. Am cantat ce ne-a gadilat la suflet, unde ne-a gadilat la suflet si cand ne-a gadilat la suflet.
Consider ca arta vine din interiorul individului si nu-i este exterioara. Tine de talent si suflet si nu de ecuatii sau paturi ale lui Procust. Asta fac de 16 ani, asta am facut si fac cu Tapinarii de 10 (anul asta implinim 11) si asta fac cu Semne de 4 (anul asta facem 5).
Am crezut mereu in drumul meu, si mi-am ales alaturi oameni in al caror drum cred in egala masura, fiecare dintre ei avand un talent artistic care nu poate fi masurat cu sublerul.
In acelasi timp, sunt cel mai mare critic al meu. Stiu, stiu ca nu o arat, dar inainte de a fi criticat stiu unde am gresit si daca am gresit.
Aseara spre exemplu radeam ca am spus ca am fost multumit de cum am cantat la repetitii. Si am ras pentru ca asta chiar era ceva nou pentru mine. Sa zic ca am fost multumit de mine.
BIne nici nu sunt vreun frustrat care crede ca nu face nimic bine.

Asa ca nu ascultati de critici, criticii sunt la fel de subiectivi ca voi. Daca va gasiti drumul, urmati-l fara sa va uitati in dreapta sau stanga. Credeti in voi, in talentul vostru, in dragostea fata de creatie si munciti. Munciti sa fiti voi multumiti de voi. Iar publicul? Publicul nu iubeste robotii. Publicul iubeste talentul si sinceritatea.

Imagine de StockSnap de la Pixabay

Tanase adrian

Verified by MonsterInsights