Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

anul in review 2013

Atau in fata calculatorului, cu o tigara pall mall albastru in mana stanga, the brad pits in difuzoare, Ioana e la bucatarie mixeaza altceva, nu stiu ce, dar e pe ritm macar. Si acum ar trebui sa scriu ce am invatat in anul asta care a trecut, dar cred ca de la o varsta incetezi sa mai inveti lucruri noi. Sau pur si simplu nu-ti mai dai seama. Inceputul anului 2013 m-a gasit ca de obicei cantand. Apoi am reintrat in studio sa continui lucrul la Visul Romanesc. Pe 5 ianuarie eram deja alaturi de Alina Manole si Cosmin Vaman in Studio, am facut un tribute to Whitesnake cu Gaina, Dan Gaina, si apoi a trecut repede luna. A aparut discul si de data aceasta cu colaborari frumoase, una din ele, The MF song cu Fara Zahar, trupa alaturi de care facem concerte de ceva timp. Am cautat mult o trupa sa ni se potriveasca asa, ca o manusa, si i-am gasit pe bagabontii de Dorohoi. sau ei ne-au gasit pe noi, nu stiu. Si am plecat in turneu, nu cu ei ci cu George Bonea, alt om a carui prezenta ma face mai bun, mai creativ. E greu de explicat, dar exista oameni care, intr-adevar, prin simpla lor prezenta te fac mai bun. A fost primul turneu in care am plecat cu masina personala, la volan. Si au urmat ca de obicei Craiova, Timisoara, Sibiu, Brasov…la brasov am racit. Febra. Am reusit sa ajungem la Constanta, dar am amanat Targu MUres si dupa cateva zile de pauza am ajuns la Cluj…..
pierdut sirul gandurilor. il declar nul.
Dupa Lehliu Gara cu Fara Zahar, au urmat concerte, probleme cu masina, b’est fest, tiff, anonimul, ziua de maine…3 zile de montaj pentru videoclipul the MF song si cateva drumuri in Vama.

PLimbari multe cu masina si cateva reparatii ale masinii, mai mult sau mai putin costisitoare. IN toamna am montat clipul si tot in toamna am plecat iar in cateva mini turnee. Si mi s-a facut dor…de Semne si am inceput sa caut oameni, alti oameni. Si am gasit, excat ce cautam, exact ce voiam si am inceput sa repet. Din nou si mi-am dat seama de ce imi era dor. De creatie in gasca de cantat mult si bine, de repetitii. Primul concert va fi in Club A cu semne, in recital in cadrul trofeului Club A. Am nevoie de o paranteza.
Anul asta i-am si judecat pe altii. Un fel de a spune. Am fost in Juriu la TRofeul CLub a. am vazut cateva trupe bune si multe trupe slabe si asa mi-am dat seama unde gresesc. E de baza asta. Trebuie sa nu uiti care e scopul de fapt. si scopul trebuie sa fie muzica, creatia. NU te urci pe scena sa arati ce poti, te urci sa comunici daca e ceva acolo, la un nivel launtric. Si nu te prezinti la un festivald e prestigiu nepregatit ca te jignesti si pe tine si pe cei din sala si membrii juriului. Si cred ca e cazul sa incetam sa mai traim in trecut. OMul e facut sa imbunatateasca mereu realitatea si sa se imbunatateasca mereu pe sine. NU poti in 2013 sa canti ca acum 50 de ani. Dar au fost si trupe bune, cam in general cele de pe primele locuri…Am inchis paranteza.
Si a venbit si sfarsitul de an. IN cateva ore (mai multe, aproape 12) vom canta iar,d e data aceasta in club A, sa ne prinda iar anul nou cantand sis a va uram la multi ani in stilul nostru si sa ne revedem cu bine in februarie.
Si, cam atat, restul e speranta, speranta la un copil, speranta la speranta.

Ne vedem aici in Februarie si dupa aceea iar la Lehliu Gara…si o sa va cantam si noua piesa

05 februarie – craiova – cafe teatru play
06 februarie – timisoara – club bunker
07 februarie – sibiu – atrium classic cafe
08 februarie – brasov – club rockstadt
09 februarie – constanta – club doors
12 februarie – cluj – bcj
13 februarie – tirgu mures – office pub
14 februarie – bucuresti – club a

in rest, iubire, casnicie, drumuri, cantari, oameni vechi si noi si idei.

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights