Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

18 ani de Tapinarii

Astazi implinim 18 ani. Suntem majori. Pe picioarele noastre de acum. Am luat si Bac-ul…la Galati :)) Ca acolo era. Da. Azi implinim 18 ani de Tapinarii. O calatorie frumoasa cu zece discuri, multe clipuri si extrem de multe concerte. Stiu ca suna a platitudine, dar asta nu ar fi fost posibil fara voi. Da, avem fani frumosi. Pe afara si pe dinauntru. Pentru ca si muzica noastra se preteaza cumva. Atrage un anumit tip de oameni. Unii care stiu sa gandeasca si sa simta singuri. Libertatea porneste de la o gandire libera. Si, atata timp cat suntem liberi in interiorul nostru…
Azi lansam si al zece-lea disc din cariera. Sageata spre cer. Are 11 piese albumul asta nou. Nu va spun despre ce e vorba. Dar cred ca e despre…voi, despre noi…despre viata, libertate, iubire in toate formele si fetele ei. De la copilarie la criza de 40, sa invatam sa traim, sa iubim, sa fim…oameni si sa ne acceptam chiar si demonii, dar sa nu ne fie frica sa ne acceptam si ingerii din noi. Ca uneori asta e cel mai greu de acceptat. Ca putem fi si buni.
Astazi va asteptam la Green Hours de la 19.00 sa va…cantam. Sa ne bucuram impreuna. Am facut 18 ani si avem si al zece-lea disc. La multi ani, la multi ani si voua. Multumim.
Pun aici si cel mai nou clip.

Imagine de Victoria_Watercolor de la Pixabay

Tanase adrian

Verified by MonsterInsights