Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Stirile din muzica 3

Offspring a lansat un nou single, intitulat ‘Let the Bad Times Roll’piesa da numele celui de-al 10-lea material discografic al trupei The Offspring.
Albumul ‘Let the Bad Times Roll’ va fi dispnibil pe data de 16 aprilie si apare dupa o pauza de 9 ani, In 2012 trupa lansase ‘Days Go By’.

Halestorm a facut un cover dupa The Who. Mai exact dupa piesa lor din 1974, intitulata ‘Long Live Rock’.
Cover-ul va aparea pe soundtrack-ul filmului ‘Long Live Rock … Celebrate the Chaos’ , disponibil pe 12 martie via Abramorama.

Green Day au lansat single-ul “Here comes the Shock”, marcand, astfel, prima lansare a trupei de dupa albumul ‘Father Of All Motherfuckers’ din 2020.
‘Here Comes The Shock’ are si un videoclip realizat de Hilken Mancini si Punk Rock Aerobics

Formatia ieseana de metal, Hiraeth, a lansat single-ul intitulat ‘Black Heart’ , dupa o perioada de readaptare si reinventare muzicala. Principala sursa de inspiratie a piesei este pandemia de covid-19 si readaptarea la noile norme sociale. Piesa este si un strigat impotriva poluarii.

Dordeduh au lansat noul single, Desferecat. Trupa de atmospheric black/folk metal va lansa o continuare a albumului ‘Dar de Duh’ pe 14 mai via Prophecy Productions. Noul material se numete ‘Har’ si a fost mixat si masterizat de producatorul Jens Bogren

In fiecare si la orele 12, 17 si 22 pe Rockstar Radio
.

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights