Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Stirile din muzica 2 martie

Olandezii de la Epica, au lansat un nou album intitulat ”?mega”. O data cu al optulea material discografic au lansat si un nou single numit The skeleton Key. Epica este headliner laMaximum Rock Festival 2021 (Open Air). Evenimentul va avea loc, în perioada 04 – 05 iunie, la Arenele Romane din Bucure?ti.

Evergrey a lansat un nou disc. Acesta se nume?te „Escape of the Phoenix. Pe single-ul „The Beholder”, Tom S. Englund a fost acompaniat la voce de James LaBrie (Dream Theater).

Moonspell a lansat al 13-lea produs discografic, intitulat „Hermitage”. De pe acelasi album a aparut si un videoclip numit „The Hermit Saints”

Rapax a lansat Breakpoint, “E o piesa despre depresie, rezultatul efectelor pe care societatea noastra disfunctionala le are asupra fiecarui individ, dar mai ales asupra tinerilor. O societate plina de mizerii, preconceptii si tipare anihilante care stranguleaza umanitatea din oameni, în care puterea banilor darâma creativitatea, inteligenta, talentul si dorintele proprii, o societate în care poti avea totul sau nimic”.

Un nou album Architects, „For Those That Wish To Exist”, a fost lansat pe 26 februarie 2021, via Epitaph Records.
A aparut si un videoclip la piesa „Meteor„, regizat de Jeb Hardwick.
Bucurestenii de la Secret Society revin cu un nou material! “Without You”, “o balada rock plinã de sentimente si în care fiecare se poate regãsi”

Gojira a lansat single-ul „Born For One Thing”. Videoclipul, regizat de Charles De Meyer ?i produs de Octopods – Joao Vinhas & Benjamin Honore, a fost filmat în Fran?a ?i Belgia.. Piesa face parte de pe noul material discografic, numit Fortitude, ce va fi lansat pe data de 30 aprilie.

Stirile din Muzica, in fiecare zi la 12, 17 si 22 pe Rockstar radio. www.tanase.tapinarii.ro

Imagine de <a href=”https://pixabay.com/ro/users/adamkontor-79075/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=6131056″>adamkontor</a> de la <a href=”https://pixabay.com/ro/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=6131056″>Pixabay</a>

Tanase adrian