Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Stirile din muzica 5

Stirile din muzica 5
Lake Of Tears au revenit, dupa o pauza de aproape zece ani, cu un nou material discografic intitulat ‘Ominus’. Materialul se gaseste integral pe canalul de youtube al trupei si contine si un bonus track numit In Gloom.

Lynyrd Skynyrd a lansat un videoclip live pentru ‘Gimme Three Steps’. Melodia face parte de pe albumul live ‘Live At Knebworth ’76’., care va fi disponibil pe 11 aprile si contine 11 piese din cadrul concertului din 1976 .

Black Sabbath au lansat o variant mai extinsa a albumului Mob Rules din 1981. Cu aceasta ocazie au oferit fanilor o versiune rara, live, a melodiei ‘Die Young.
‘Mob Rules’ a fost cel de-al 10-lea material discografic al trupei si a fost al 2-lea album de studio alaturi de Ronnie James Dio si primul cu bateristul Vinny Appice.

Fostul solist Bad Wolves, Tommy Vext, a lansat un cover live din studoul de inregistrari dupa Justin Timberlake, ‘Cry Me A River’.
Tommy a mai facut cover-uri dupa despartirea de fosta trupa, el mai cantand si piese ca ‘Look at Me Now’ (Chris Brown), ‘The Hills’ (The Weeknd), ‘Look What You Made Me Do’ (Taylor Swift) sau ‘Last Resort’ (Papa Roach).

Greta van Fleet a lansat un videoclip live pentru Heat Above. Trupa castigatoare a premiului Grammy va lansa pe 16 aprilie, albumul ‘The Battle At Garden’s Gate’.

Kryptonite Sparks au lansat ‘Sincrodestin’. Acesta este al doilea single de pe viitorul album The Kryptonite Sparks.
“Te gandesti la cineva. Imediat dupa vezi, pe strada, fix persoana respectiva. Care-i faza? Liric, Sincrodestin incearca sa priveasca spre diverse fatete ale credintei in ‘script uman pre-existent’ versus liber-arbitru. Suntem in stare sa schimbam ceva sau e soarta tuturor fiintelor scrisa adanc in galaxii, inca de la inceput? Chiar si daca ar fi sa fie totul prescris, nu e mai bine sa incerci, totusi? Cel mai probabil nu exista un raspuns concret, insa piesa te invita sa gandesti.”

Stirile din muzica, in fiecare zi de la 12, 17 si 22 pe Rockstar Radio
www.tanase.tapinarii.ro

Imagine de adamkontor de la Pixabay

Tanase adrian


More Posts for Show:
  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights