Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Filme si seriale la minut 3

Azi suntem astronauti, supereroi, dar ne si luptam cu mortii vii. Hai sa vedem ce am vazut saptamana asta, la filme si seriale la minut
For all mankind e un serial de genul c ear fi fost daca. IN cazuyl asta, cear fi fost daca cursa spatiala intre SUA si URSS ar fi continuat atunci, la inceputuri. Serialul a ajuns la sezonul doi, este foarte bine facut si starneste oarecari emotii placute. Va invit sa urmariti.
Moonbase8 e o comedioara cu astronauti. Astronauti care inca se antreneaza undeva in desert ca sa stabileasca o baza pe luna, mai apoi. Si trec prin tot felul de intamplari haioase. Mai joaca si John C Reilley pe care il stiti din multe filme, printer care si Walk Hard, The Dewey Cox story, o parodie spumoasa dupa Walk The Line.
Superman and Lois, este un serial nou din universal DCEU, numit si Arowverse, ce a debut cu Arrow, a continuat cu The Flash, DC Legends of tomorrow, Supergirl si Batwoman. Superman are doi copii cu Lois si s-au mutat din nou in Smallville. Pe langa micile probleme familial pe acre v alas sa le descoperiti si singuri, mai apare si un nene din alt univers care vrea sa-l omoare evident cu kriptonita. Ah si e normal ca copiii lui nu stiau ca e Superman desi il vazusera pe Superman candva. Da e normal, nu avea ochelarii pe nas. Serialul e chiar fain.
The Walking Dead, episoade noi. Protagonistii incearca din nou sa porneasca o viata noua si sa-l ierte si sa-l accepte pe Negan. Eu tot astept sa se intoarca Rick. In rest nu mai sunt multe lucruri de zis despre unul dintre cele mai bune seriale

Tanase adrian