Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Filme si seriale la minut 3

Azi suntem astronauti, supereroi, dar ne si luptam cu mortii vii. Hai sa vedem ce am vazut saptamana asta, la filme si seriale la minut
For all mankind e un serial de genul c ear fi fost daca. IN cazuyl asta, cear fi fost daca cursa spatiala intre SUA si URSS ar fi continuat atunci, la inceputuri. Serialul a ajuns la sezonul doi, este foarte bine facut si starneste oarecari emotii placute. Va invit sa urmariti.
Moonbase8 e o comedioara cu astronauti. Astronauti care inca se antreneaza undeva in desert ca sa stabileasca o baza pe luna, mai apoi. Si trec prin tot felul de intamplari haioase. Mai joaca si John C Reilley pe care il stiti din multe filme, printer care si Walk Hard, The Dewey Cox story, o parodie spumoasa dupa Walk The Line.
Superman and Lois, este un serial nou din universal DCEU, numit si Arowverse, ce a debut cu Arrow, a continuat cu The Flash, DC Legends of tomorrow, Supergirl si Batwoman. Superman are doi copii cu Lois si s-au mutat din nou in Smallville. Pe langa micile probleme familial pe acre v alas sa le descoperiti si singuri, mai apare si un nene din alt univers care vrea sa-l omoare evident cu kriptonita. Ah si e normal ca copiii lui nu stiau ca e Superman desi il vazusera pe Superman candva. Da e normal, nu avea ochelarii pe nas. Serialul e chiar fain.
The Walking Dead, episoade noi. Protagonistii incearca din nou sa porneasca o viata noua si sa-l ierte si sa-l accepte pe Negan. Eu tot astept sa se intoarca Rick. In rest nu mai sunt multe lucruri de zis despre unul dintre cele mai bune seriale

Tanase adrian

Verified by MonsterInsights