Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Stirile din muzica 6

Dirty shirt au lansat un nou sezon al webshow-ului, Dirty Shirt’s PANDEMIC SPECIAL. Primul episod a fost difuzat in live streaming joi seara pe pagina de facebook a formatiei, sub forma unui documentar de turneu, care surprinde ambian?a din trup? în timpul deplas?rii la Bucure?ti cu ocazia concertului la Arenele Romane ?i live-ului de la Morning Glory / Rock FM, titreaza Maximum Rock. Urm?torul episod va fi difuzat pe data de 25 martie 2021.

Liderul si fondatorul trupei Cargo, Adi Barar, ne-a parasit. Dupa anuntul formatiei ca este internat in spital in stare grava, un al doilea anunt ne-a dat pe toti peste cap la doua saptamani distanta:
“Asa intens cum a trait toata viata pe scena, alaturi de public, inconjurat de gandurile voastre bune, asa a luptat pana azi!
Dumnezeu sa te odihneasca, Adi Barar! 15.01.1960 – 08.03.2021.

Evanescence a mai lansat un single de pe viitorul album The bitter truth, care va fi disponbil pe 26 martie via BMG. Acesta se numeste Better Without you.

Trupa Ghost a lansat un videoclip pentru Life Eternal, single extras de pe albumul din 2018, ‘Prequelle’.
Videoclipul a fost regizat de Ryan Chang si surprinde imagini din cadrul concertului de la Palacio de los Deportes din Mexico City.

Stirile din muzica in fiecare zi la 12, 17 si 22 pe Rockstar Radio. Tanase.tapinarii.ro

Azi la 13. Cartile lui Tanase si la 14 Filme si seriale la minut pe www.youtube.com/rockulutanase

Imagine de Anastasia Gepp de la Pixabay

Tanase adrian


More Posts for Show:
  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights