Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Sufrageria stirilor 5

Noi masuri au fost adoptate ieri de Executiv o data cu prelungirea Starii de Alerta. Restrictia de circulatie va fi valabila de la orele 22.00, iar hotelurile ?i pensiunile vor putea fi ocupate pân? la 70 % din capacitatea de cazare, in statiunile de Ski.

Ministrul Mediului , Tanczos Barna, a lansat o campanie prin care vinerea, s? aleagem transportul in comun sau bicicletele pentru deplasare. El vrea sa declare aceasta zi o zi verde si spune ca se vor implementa masuri pentru stimularea cetatenilor de a folosi o data pe saptamana astfel de mijloace.

Putin e, mai nou, erou de benzi desenate. “Le Ministère Secret”, este o poveste in care eroul, incearca, alaturi de Sarkozy si François Hollande, sa salveze lumea in urma unui complot pus la cale de Albert de Monaco si Vladimir Putin. Banda desenata il arata pe Vladimir Putin cu bustul gol, vanand tigri albi sau c?l?rind un urs.

Vulcanul Etna a erupt miercuri. Este pentru a 11-a oar? în ultimele trei s?pt?mâni. In zeci de localit??i cenu?a a acoperit case, sosele ?i masini. Turistii se apropie sa vada si sa fotografieze raruriloe de lava, riscandu-si, astfel, viata.

Sufrageria Stirilor in fiecare zi de la 11, 16 si 21.00 pe Rockstar Radio. www.tanase.tapinarii.ro
aveti buton in dreapta.
NU uitati ca, in postarea de mai jos sa va votati preferatii pentru Top Rocku lu Tanase
De asemenea, n-ar fi rau un subscribe la canalul oficial de youtube: youtube.com/rockulutanase
In continuare, dati play si enjoy.

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights