September 19, 2021

Rockstar Radio

Profanez idei in cuvinte

Stirile din muzica 7

Rob Zombie a lansat albumulul ‘The Lunar Injection Kool Aid Eclipse Conspiracy’ prin Nuclear Blast Records. Este cel de-al saptelea album de studio. Trupa a lansat si un nou single: ‘Crow Killer Blues’. Videoclipul este alb-negru.

Vladimir Pocorschi a lansat ‘The Fire’, al doilea single de pe viitorul EP de 6 piese: “The Failure of Modern Man”.“The Fire” reprezinta alegerea fireasca, naturala, deoarece contine toate elementele ce ma reprezinta ca muzician, in acest moment,” a declarat Vladimir.

Five Finger Death Punch a lansat un lyric video pentru single-ul I refuse, extras de pe discul ‘A Decade Of Destruction – Volume 2’. Albumul fusese lansat pe 9 octombrie 2020, contine si noi versiuni ale pieselor ‘Broken World’, ‘Bad Company’, ‘Wash It All Away’, ‘Trouble’ dar si o varianta acustica pentru ‘Wrong Side Of Heaven’.

Inventatorul casetei audio, Lou Ottens, a murit la varsta de 94 de ani. Pentru ca il deranja modul de functionare al magnetofonului, Lou Ottens a inventat caseta audio, in 1963 si a avut un rol important in inventarea CD-ului.

A Day to Remember a lansat un videoclip pentru Everything we need, cea mai recenta piesa de pe albumul You’re welcome. Videoclipul a fost regizat si editat de Reel Bear Media.

Stirile din Muzica in fiecare zi de la orele 12, 17 si 22 la Rockstar Radio: www.tanase.tapinarii.ro


More Posts for Show: Stirile din muzica