Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Stirile din muzica 9

Oceans a lansat Voices, single extras de pee p-ul “We are not ok”, ce va fi lansat pe 30 aprilie 2021. Piesa a fost inregistrata impreuna cu Lena Scissorhands de la Infected Rain si are ca subiect schizophrenia.
Blestem a lansat „Hiru’i bun Ionelule”, al doilea single al trupei lui Cristi Dumitrescu. Piesa este o combinatie intre muzica traditional romaneasca si metalul modern, mai exact un mix intre “ionel, ionelule” si „Vine Hulpe di la munte” a lui Adrian Pop.
Crossing Eternity a lansat videoclipul “End of romance”, care se va regasi sip e noul album al trupei, “The Demons From My Shadow”. Muzica ?i textele au fost compuse de Manu Savu.
Insomnium a lansat ‘The Conjurer’ , un single nou compus de Markus Vanhala si scris de Niilo Sevanen. Videoclipul a fost facut de Petri Marttinen si Vesa Ranta iar protagonist sunt actorii Jukka Aakko, Maria Parkkila.

Scarlet Aura a lansat Silent Tears. Acesta este un nou single extras de pe albumul ‘Falling Sky – 5th Anniversary’ , disponibil din data de 16 aprilie.

Serj Tankian a mai lansat un videoclip nou, dupa Elasticity. Acesta se numeste Electric Yerevan si este inspirit de protestele din Armenia din 2015. Videoclipul a fost regizat de Garin Hovannisian.

While she sleeps a lansat ‘Nervous’ , alaturi de solistul trupei Biffy Clyro, Simon Neil. Piesa apare pe albumul ‘Sleeps Society’ disponibil din 16 aprilie.

Sirenia a lansat ‘This Curse of Mine’, melodie preluata de pe noul album: ‘Riddles, Ruins & Revelations’, lansat in luna februarie prin Napalm Records.

God is an Astronaut a lansat In flux, cel de-al patrulea videclip de pe albumul: ‘Ghost Tapes#10’, lansat pe 12 februarie cu Napalm Records

Stirile din muzica la orele 12, 17 si 22, in fiecare zi pe Rockstar Radio. www.tanase.tapinarii.ro

Tanase adrian


More Posts for Show:
  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights