Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Stirile din muzica 10

Hteththemeth a lansat un lyric video pentru „Honest Lies”, de pe albumul Telluric Inharmonies, ce va fi lansat in toamna acestui an. Piesa a fost mixata de Sergiu Nabadan si masterizata de Radu Constantinescu de la Snuff Mixstudio. Productia este semnata de trupa, impreuna cu Dinu Ivancu (Visssual Bra?ov).
Trupa “Reverse The Moment” a lansat “Remedy”, al doilea single de pe albumul “The Victim”, ce urmeaza a fi lansat cat de curand.
Tot Radu Constantinescu de la “Snuff Mixtudio” s-a ocupat de mixaj si master. Videoclipul a fost realizat de Dragos Ciobanu de la “Design By Dragosh”. Tematica piesei este depresia.

Green Shepherd lansat “Light of Dawn”. Este cea de-a doua compozitie in limba engleza dupa “Exodus”. Piesa a fost inregistrata, mixata si masterizata la Studio148, de Marius Costache.

Concertul din data de 3 aprilie de la Gradina Urbana din Bucuresti, cu Tapinarii si Vita de Vie Acu2tic, adica Adrian Despot si Cezar Popescu, in variant restransa, a fost amanat pentru data de 15 mai. Motivele sunt evidente, iar biletele raman valabile.
Piesele au intrat si in top rockulutanase

Stirile din muzica
In fiecare zi de la 12, 17 si 22
pe ROckstar Radio
www.tanase.tapinarii.ro

Tanase adrian


More Posts for Show:
  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights