Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Noutati Rockstar Radio

Hai ca am mai simplificat un pic pentru voi. O sa va apara in josul ecranului un adaugati pe desktop, daca dati click va va instala o “aplicatie” in care veti putea intra de acum inainte de fiecare data cand vreti sa cititi sau sa ascultati Rockstar radio. La un click distanta. Daca nu va apare in josul ecranului. Deschideti cele 3 puncte… pentru settings si veti avea acolo optiune sa adaugati aplicatia Rockstar radio.Puteti asculta Rockstar Radio si de pe aplicatia listen2myradio (o gasiti in google play.
Acolo doar trebuie sa cautati rockulutanase si aveti Rockstar radio direct prin aplicatie.
Alta varianta e aici pe site fara aplicatie si shortcut, in browser: tanase.tapinarii.ro
avem acum si varianta https
Daca nu se playaza direct, dati click pe player Rockstar Radio si va incepe muzica, nu mai trebuie sa dati si play la pagina ca sa nu porneasca doua playere. Daca nu va place acest player, in stanga aveti link Alte playere bun: Si aveti de ales acolo care va place. Atentie sa nu se payeze doua in acelasi timp.
Una peste alta, va astept pe Rockstar Radio, toata ziua, toata noaptea cu muzica buna, stiri, stiri din muzica, emisiuni, promo-uri si heavy rotation. Single-uri noi si piese din top rocku lu tanase
Emisiunile video le aveti pe www.youtube.com/rockulutanase
nu uitati de subscribe si enjoy.
Hai ca am muncit mult
MUltumesc de prezenta.

Copyright photo Israel-Palacio Unsplash

Tanase adrian