Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Stirile din muzica 11

Therapy? vor canta pe 24 septembrie la Quantic. Trupa din Irlanda de nord se afla in plin turneu, pentru ca deabia au lansat un disc de greatest hits. Primele 100 de bilete vir fi puse in vanzare pe 29 martie ora 10 pe iabilet.ro dar si in magazinele partenere si costa 89 de lei. Urmatoarele 200 de bilete vor costa 99 de lei si apoi 109.

Kataklysm a lansat Defiant, un nou single extras de pe albumul “Unconquered, disc numit de artisti albumul lor de carantina. Videoclipul a fost regizat de Scott Hansen.
Gojira a lansat Amazonia, un nou single de pe albumul “Fortitude”, disponibil din data de 30 aprilie via Roadrunner Records. Videoclipul a fost regizat de Charles De Meyer.
Cannibal Corpse au lansat o piesa noua, Se numeste Murderous Rampage si apare pe al 15-lea album al trupei: Violence Unimagined.
August burns red a lansat Icarus. Piesa apare pe Ep-ul Guardians Sessions , disponibil din 16 aprilie via Fearless Records.
Body Count, trupa castigatoare a premiului Grammy pentru cea mai buna interpretare Metal, a lansat un nou single numit “the Hate is Real” Videoclipul a fost realizat de fani, iar piesa apare pe albumul Carnivore.

Cellar Darling a lansat Dance, single ce apare pe albumul cu acelasi nume. Videoclipul trupei elvetiene a fost produs de Michel Frutig.
Dirty Shirt a lansat un nou videoclip pentru piesa Nice Song de pe albumul Letchology. Clipul a fost realizat din imagini surprinse in timpul turneului de promovare a albumului, care nu a putut fi dus pana la capat din cauza pandemiei si interdictiilor. Clipul a fost lansat in cadrul episodului 2 sin Dirty Shirt’s Pandemic Special.

Stirile din muzica in fiecare zi la 12, 17 si 22 pe Rockstar radio
www.tanase.tapinarii.ro
Photo by Josh Appel on Unsplash

Tanase adrian


More Posts for Show:
Verified by MonsterInsights