Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Stirile din muzica 14

Roadkillsoda a lansat ‘Birds of Prey’, extras de pe Sagrada, al saselea si cel mai recent album al trupei. Acesta contine 12 piese, a fost lansat pe Vinyl sip e toate platformele de streaming. Albumul a fost produs de RoadkillSoda si masterizat de Niklas Kallgren de la Truckfighters.

Solistul Atreyu, Brandon Saller a lansat, alaturi de rapperul Hyro the Hero: “Legendary”. Piesa a fost scrisa de Dan Jacobs si Travis Miguel din Atreyu dar si Matt Good de la “From first to last”

Miley Cyrus a adus un omagiu trupei Queen in pauza turneului de baschet ‘Final Four NCAA. Ea a sustinut un miniconcert in care a introdus si un cover dupa We will rock you. Suna bine.

Helloween a lansat noua piesa Skyfall in cadrul uneui eveniment live transmis pe youtube. Aceasta face parte de pe albumul Helloween ce va aparea pe 18 iunie cu Nuclear Blast records

Rotting Christ a lansat un clip live dupa King of a Stellar War, piesa de pe un album din 1996 al trupei, Triarchy Of The Lost Lovers. Filmarea a fost facuta pe 6 iulie 2020 la Mexico Metal fest.

Seether a facut o versiune acustica a celui mai nou single: “Bruised and Bloodied. Acesta apare pe albumul: Si Vis Pacem, Para Bellum. Videoclipul a fost produs de Michelle Abnet.
In fiecare zi de la 12, 17 si 22 pe tanase.tapinarii.ro
Rockstar Radio!
Photo by Hans Vivek on Unsplash

Tanase adrian