Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Stirile din muzica 15

The Offspring a lansat We never have sex anymore. Ei sau noi? Piesa apare pe al zecelea album al trupei, “Let the bad times Roll”, Discul va fi lansat pe 16 aprilie alaturi de Concord Records, desi sperau sa lanseze materialul de acum 5 ani.
Rise against a lansat Nowhere Generation. Piesa are si un videoclip regizat de Brian Roettinge si produs de Jeremy Hartman. Noul single va aparea pe albumul cu acelasi nume, ce va aparea pe data de 4 iunie alaturi de Loma Vista Recordings.
Joe Berlinger, unul dintre cei doi regizori ai documentarului Some Kind of Monster a declarat la un podcast ca scena in care lui Robert Trujillo ii este oferit locul de basist al trupei Metallica, impreuna cu un Cec de 1 milion de dolari, a fost stearsa din cauza acestuia. Trujjilo era socat si mahmur.
Alestorm a lansat un clip live pentru Keelhauled. SE pare ca, in ultimul timp, lansarea de clipuri live a devenit o practica printer trupe. Mai ales cu concerte Pre-pandemie. Imaginile au fost preluate dintr-un concert din 2019, din Tilburg, OLanda. Noua piesa va aprea pe albumul Live in Tilburg, disponibil pe 28 mai impreuna cu Napalm Records.
Nuvijan a lansat MVH. Adica Morally Very High. Un titlu ironic. Si usor amuzant. Desi piesa este apasatoare.Si vorbeste despre conditia umana. Noul single are si un videclip. Sugestiv.
Stirile din muzica la 12, 17 si 22 pe Rockstar Radio

Radio


La 15.00 aveti Rocku lu Tanase pe https:/youtube.com/rockulutanase
dar si pe Rockstar Radio

Tanase adrian


More Posts for Show:
  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights