Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Stirile din muzica 16

Mercury Circle a lansat “You open up the earth”, piesa ce va fi inclusa pe albumul ce va aparea in luna septembrie cu Noble Demon. Trupa este formata din fostul tobar Children of Bodom si inca un baiat de la Swallow the Sun. Numele lor sunt imposibil de reprodus. Dar ascultam piesa. Si trupa.

Lindemann a mai lansat o piesa live. Tot de pe Live in Moskow. Din 21 mai va aparea si versiunea Blu – ray. Piesa se numeste Praise Abort. Trupa e formata din solistul Rammstein si  Peter Tagtgren de la Hypocrisy si Pain. Tot greu de pronuntat.

Sabaton a lansat The Royal Guard, adica versiunea in engleza a Livgardet. O sa o ascultam live, cu putin noroc pe 12 iulie la Arenele Romane. Sarutmana shefu.

Primal Fear a lansat o piesa cu Tarja Turunen. Aceasta se numeste I will be gone si apartine noului album Metal Commando. Pam pam.

Firma a lansat Regina Noptii. Piesa apare pe albumul Desteptarea primaverii si are 7 minute. Ca in vremurile bune. Ca de obicei, compozitorul piesei este prietenul nostru Rocca. Acesta a regizat si videoclipul.

Papa Roach a lansat Born For Greatness. Un  Lyric Video mai exact. Piesa face parte de pe albumul ‘Greatest Hits Vol. 2: The Better Noise Years, lansat cu Better Noise music.

Stirile din muzica in fiecare zi de la 12, 17 si 22 pe Rockstar radio

Tanase.tapinarii.ro

Belfast: Tapinarii Anti Valentine’s Day in Irlanda de Nord

Radio Online: Rockstar Radio revine macar pentru 30 de zile

Jocurile Foamei asta nou. Sau cum a devenit presedinte Snow

Marvel a scos un serial nou cu Maya Lopez si Kingpin

Photo by Luuk Wouters on Unsplash

Tanase adrian


More Posts for Show:
Verified by MonsterInsights