Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

A aparut episodul 8 din Filme si seriale la minut

Ce faceti copii? Cum stati cu telecomanda? Ei, mi-ar fi placut sa va intreb dupa week-end cum ati stat cu Berea, nu cu telecomanda. Dar asta e. Hai sa vedem la ce m-am mai uitat saptamana asta. Mai vechi mai noi dar eu va zic doar ce am vazut nou si n-am vorbit despre ele. La filme si seriale m-am gandit, golanilor.  Si uitat. Trecem peste. Hai sa vedem ce am vazut.

Kung Fu? Fu bine

cafteala cu gagici

Era un serial mai vechi, in care trebuia sa joace Bruce Lee, ca ideea fusese a lui. Dar a jucat David Carradine..

Era un serial mai vechi, in care trebuia sa joace Bruce Lee, ca ideea fusese a lui. Dar a jucat David Carradine. Il stiti? Astia mai mici nu cred. Dar a aparut unu nou. Cu o fata. Care stie bataie. Ma rog, mama  fetei asteia voia s-o marite, ea a fugit, a ajuns la o manastire de-asta Shaolin, acolo a invatat bataia. Dupa aia e ceva cu o sabie, o crima, alte sabii magice si fata se intoarce in familie. Scandal prea mare nu primeste, bataie nici atat, ca n-avea cum. Si se pune pe investigat. Usurel, dragut, de relaxare. Misto secventele de cafteala. Mai  vedem. Serialul se numeste tot Kung fu. Fu bine.

Thunder Force! Thunder Force!

o comedie cu greutate

In  heavy rotation pe Rockstar Radio e o piesa cu mai multi artisti inclusiv Corey Taylor

In  heavy rotation pe Rockstar Radio e o piesa cu mai multi artisti inclusiv Corey Taylor care e pe coloana Sonora a filmului despre care vreau sa va vorbesc. Thunder Force, Asa m-am si uitat. Baaa, e misto. Chiar misto. Melissa Mccarthy cu tricou cu Slayer face tot deliciul. Deci v-ati prins. Super eroine grase. Doua. Simpatice.  Chiar m-am distrat la filmul asta si il recomand.

Fear the Walking Dead sezon nou

Apocalipsa Zombie continua

Ca tot am vorbit acum cateva saptamani bune despre The Walking dead, hai sa vorbim si de spin-off-ul  seriei.

Ca tot am vorbit acum cateva saptamani bune despre The Walking dead, hai sa vorbim si de spin-off-ul  seriei. Fear The walking dead. Titlul ca titlul, dar serialul e chiar misto. E acolo, langa original la loc de cinste.  Si a aparut sezon nou. E de vazut. Apocalipsa Zombie continua din alt unghi.

Gemma Teller s-a intors

neah…

O mai stiti pe Katey Sagal? O stiti ca Peggy din Bundy sau ca Gemma Teller din Sons of Anarchy? Sau o stiti cantareata?

Oh Aaaaaal. Numai asa ma gandesc. De fapt nu, glumesc. O mai stiti pe Katey Sagal? O stiti ca Peggy din Bundy sau ca Gemma Teller din Sons of Anarchy? Sau o stiti cantareata? Eh, oricum ar fi, e misto milfa. Si joaca bine rau. UN serial inspirit din viata lui Erin Brockovich, dar mult mai misto. Serialul se numeste Rebel.  Deci ce-a mai facut Gemma, pardon Peggy, pardon Katey…ma rog. Lucreaza la o firma de avocatura dar n-are licenta de avocat asa ca e mai mult fixxer. De fapt ajuta oamenii care au nevoie de ajutor. Si se implica. E misto serialul, si serios, si usor comedie, si merita chiar si numai pentru Katey Sagal.

nu uitati de share:

Photo by Georgia Vagim on Unsplash

Hai ca le-am zis, ne vedem cu emisiunea asta in fiecare luni de la orele 14.00. Si in reluare in week-end pe Rockstar radio: tanase.tapinarii.ro

Nu uitati de subscribe la youtube.com/rockulutanase

n-ar fi rau un like, un share si un comentariu.

Ozzy buna va urez si ramaneti cu Rockstar radio.

Avatar: The Last Airbender, o poveste pentru copii mari si mici

Nu va mai spalati pe maini, si noi am fost bacterii

Piedone, Uefa, Ilie Nastase si Jocurile de Noroc.

Jocuri si supravietuire: Seria “Jocul lui Ender”

Tanase adrian


More Posts for Show: Filme si seriale la minut
  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights