Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Stirile din muzica 19

Black Label Society a lansat Blind Man, piesa extrasa de pe albumul Catacombs of the Black Vatican, al noualea disc al trupei lui Zakk Wilde. Single-ul a fost lansat cu ocazia celebrarii setului None more black cu Entertainment One.

Deftones a lansat videoclipul official pentru Ceremony. Piesa apare pe albumul Ohms, cel mai recent disc al trupei. Clipul a fost produs de Emma Buerklin si regizat de Leigh Whannell.  In rolul principal o puteti vedea pe actrita Cleopatra Coleman.

August Burns Red a lansat o noua versiune a piesei Poor Millionaire, alaturi de Ryan Kirby, vocalul Fit for a king. Aceasta va aparea pe albumul aniversar Leveler 10th Anniversary edition, disponibil din 21 mai pe toate platformele de streaming.

Foo Fighters a lansat Chasing Birds, piesa care apare pe cel mai recent album al trupei, lansat in februarie, Medicine at Midnight. Clipul este animat, a fost produs de Nicholas Robespierre si Robyn Viney si regizat de Colin Wood.

Of Mice and men a lansat Bloom. Piesa apare pe EP_ul Timeless. Clipul a fost realizat de Frankie Nasso si Mathieu Caron.

The Offspring a mai lansat o piesa de pe albumul Let the Bad Times Roll. The Opioid Diaries este a treia piesa de pe acest disc. Primele doua nu au dezamagit deloc.   

Stiri din muzica in fiecare zi de la 12, 17 si 22 pe Rockstar Radio:

Tanase.tapinarii.ro

si in heavy rotation tot pe Rockstar Radio, piesele prezentate aici.

Photo by Felix Koutchinski on Unsplash

Carti Science Fiction Populare: Mister si Aventura in “Ubik”

Black Sabbath, Marilyn Manson si Fara zahar la Stirile din Muzica

Papagalul, Jack Black, Lama si Manechinul la Ochiometru

Interbelic, Trilobitul a ascultat jazz si a vazut filme mute

Tanase adrian


More Posts for Show:
  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights