Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Rockstar radio Back ONLINE

O aventura de cateva zile, inceputa cu o alta pana de curent, multumim Enel.

M-am trezit duminica dimineata si calculatorul de pe care transmit Rockstar radio era inchis. CA data trecuta, am repornit sam-ul si am asteptat sa-si revina database-ul, ii lua ceva apoi dadea un runtime error si mergea. Ah asta dupa un reinstall si rebagat backup-ul.

N-a mai mers, Am instalat reinstalat iar si a inceput sa se inchida iar ca pe vremuri dupa 4 piese.

Am zis sa fac un reinstall de windows pe curat. Am facut-o dar din motive obiectiva ca uitasem sa fac ceva si m-a afectat am zis sa reistalez iar, tot pe curat.

Dupa o problema cu partitiile, nu intru in amanunte, nu mai puteam nici sa reinstalez pe calculatorul de Sam asa ca am scos hardu si l-am mutat pe celalalt calculator sa-l repar. UNa dintre partitii devenise RAW, am observat atunci si nu se deschide. Se cerea formatata. Ceea ce evident nu voiam ca erau acolo mii de cantece sute de jingle-uri, emisiuni etc.

M-am tot chinuit cu recovery si cumva sa schimb din raw in NTFS

Pana ieri noapte cand am stat pana la 5 dimineata si am reusit. Era si hardu cu ceva bad-uri…etc.

Dimineata l-am mutat si dupa alte cateva aventuri am reinstalat windows pe curat, am mai facut cateva operiatiuni si am reusit. Am reinstaklat si sa-m-ul, a recuperat si database-ul destul de repede dar a inceput ca pe vremuri sa se inchida dupa 4 piese, sau 10 minute, sau 17 minute sau 11 minute. La inceput a dat o eroare dar nu a mai dat-o. UN runtime error.

Pana la urma am reinstalat alta versiune si vad ca de 33 de minute nu s-a mai inchis sam-ul. apropose inchidea dar isi salva setarile. Database-ul e la locul lui si vad ca merge. Am zis ca a mers destul ca sa va anunt ca e ON. Va mai anunt daca mai urmeaza un maintenance, dar deocamdata aveti Rockstar Radio 24/7

Aici

Pe Tanase.tapinarii.ro

Scuze ca nici emisiuni n-am mai facut dar nu am avut timp. Saptamana asta uitati-va la cele de saptamana trecuta daca le-ati rata si o sa fac si stirile din muzica. In rets totul e la locul lui.

VA multumesc pentru intelegere si suport.

Photo by JESHOOTS.COM on Unsplash

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights