Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

A aparut Ochiometrul de serviciu 3.

Aceasta emisiune este un pamflet

Bine ati venit la Ochiometrul de serviciu episodul 3. Un Fermier a mutat piatra de hotar ce marca granita Belgiei cu Franta. Nu era cea mai mare piatra de hotar, cum ar zice premierul Florin Citu. Probabil a mutat-o noaptea, iar politistii locali aveau scutire. De ciuda, Marky Mark, adica Mark Wahlberg s-a ingrasat. Cu ciocolata Belgiana. Iar Bill Gates isi imparte averea la divort. Uneori mai muta si piatra de hotar. Sotii Biden au facut o calatorie in Lilliput. Dar n-au luat mielul si carnatii cu ei, ca asa era frumos de pasti. Dar la biserica s-a gasit marijuana. In cadelnita. Hai sa vedem ce s-a mai intamplat saptamana asta.  

S-a mutat granita

statea in calea tractorului

Un fermier Belgian a mutat din greseala granita Belgiei cu Franta

Un fermier Belgian a mutat din greseala granita Belgiei cu Franta. Piatra de hotar, veche de vreo 200 de ani statea in calea tractorului sau. Nu s-a declansat vreun incident. E ca la noi, cand muta vecinul gardul cu cativa centimetri. Doar ca la noi iese cu scandal

Pai sa masuram ursii coane Florine

nu era cel mai mare urs

Premierul Citu a declarat despre ursul impuscat de un print din Austria

Premierul Citu a declarat despre ursul impuscat de un print din Austria, declarat cel mai mare urs din Romania:  “Se pare ca nu este cel mai mare urs, vom vedea care sunt concluziile anchetei”. Ia adu, ma, rigla aia. Hai, toti ursii incolonarea.

In conditiile astea nu pot sa lucreze

scutire de la medic

Mai mult de jumatate dintre politistii locali din Ploiesti au depus scutiri medicale

Mai mult de jumatate dintre politistii locali din Ploiesti au depus scutiri medicale ca sa nu lucreze noaptea sau cand ploua. Primarul a  declarat ca este inacceptabil si ca nu poti face tensiune doar noaptea.

The fat bunch

ce nu fac actorii pentru roluri

Mark Wahlberg s-a ingrasat.

Mark Wahlberg s-a ingrasat. Evident, pentru un rol. Ce nu fac actorii pentru rolurile lor. Father Stu se va numi filmul in care-l vom vedea pe Mark Wahlberg gras. Dupa rol ar trebui sa se intoarca la cantat, ma rog, dansat, cu aia de la The Funky Bunch.

La cine ajunge Routerul?

Casnicia a dat ecran albastru

Bill Gates divorteaza de sotia sa, Melinda, dupa 27 de ani.

Bill Gates divorteaza de sotia sa, Melinda, dupa 27 de ani. Ea nu vrea ceva gen pensie alimentara. Dar isi vor imparti averea. Vedem acum la cine ajunge routerul, sau, si mai bine, erorile de windows.

O calatorie in LIlliput

sau in Hobbiton

Sotii Biden au facut o vizita la sotii Carter

Sotii Biden au facut o vizita la sotii Carter, fosti POTUS si FLOTUS ai USA. Cine a facut poza nu stiu cum a reusit dar zici ca-I in Lord of the RINGS. Sotii Biden par uriasi pe langa hobbitii Carter. Sau nici n-au fost si s-a adaugat imaginea dupa. Oricum, Gulliver ar fi gelos. Sau Peter Jackson.

Carnati, fasole, si un miel transat

it’s a bust

Bai o fi cum o fi tara asta, dar se mananca bine

Bai o fi cum o fi tara asta, dar se mananca bine. O romanca din Harghita s-a prezentat la aeroportul din Cluj cu o valiza de 42 de kilograme plina cu carnati, fasole si un miel transat. Voia sa le duca in Italia. Cum se zice? O gustare mica. Si asta era doar micul dejun.

Marijuana in Cadelnita

adevarat a inviat

Doi tineri au pus marijuana in cadelnita la sluba de pasti din Catedrala Patriarhala

Doi tineri au pus marijuana in cadelnita la sluba de pasti din Catedrala Patriarhala. Au fost arestati. Probabil au vrut sa faca slujba mai vesela. Ca doar a inviat.

Inauntru da, afara nu

unde e mai periculos?

Putina organizare va rugam

Asa de vesela a fost atmosfera acolo, ca la incidenta sub 3 la mie ai voie sa canti inauntru dar nu si afara. Hai, putina organizare, da?

Gata, ne vedem saptamana vitoare cu asta. Pana atunci…

Ochiometrul de serviciu in fiecare joi de la orele 13.00 pe youtube.com/rockulutanase si in reluare doar audio de la 18.00, vinerea sambata si duminica pe Rockstar Radio. Tanase.tapinarii.ro.

Nu uitati de subscribe, like, share comentati mai jos si nu uitati sa zambiti. Ca de ras in gura mare nu stiu daca e voie. Poate doar la biserica. 

Photo by Tamara Gore on Unsplash

23 de ani de Folk Alternativ nonsimfonic in Quantic

Diavolul Memnoch, cartea a 5-a din: Cronicile Vampirilor

Jurnalist de Razboi: Kirsten Dunst in Civil War

Zendaya e o scorpie in “Challengers”

Tanase adrian


More Posts for Show: OCHIOMETRUL DE SERVICIU
  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights