Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Cum ascultam Rockstar Radio. IMPORTANT!

VAd ca mi-au facut belele cu playerul, mai exact cu autoplay-ul, Spun in continuare ca daca deschideti Tanase.tapinarii.ro si nu se playaza automat doar dati play la player, e fix pe prima pagina pe sidebar. Doar dati scroll. micutz, cel de deasupra se deschide in alta fereastra, la asta e doar un buton. Se pare ca dupa ce ai apasat o data play va fi cu autoplay de atunci inainte. Cred ca e o eroare cu android sau IOS, ca mai bagasem un player era clar setat pe autoplay dar mergea autoplay doar pe desktop, pe Telefon tebuia mereu dat play, deci clar e ceva in legatura cu telefonul. Asa ca am mutat micul player de autoplay mai sus si l-am scos pe celalalt. O data ce ati dat o data play la asta mic denumit player va fi retinuta alegerea. Intre timp le-am mai mutat. Il gasiti cu scroll si e galben.

Intre timp am mai bagat si un alt player care va arata piesele

Later edit se pare ca trebuie facut altceva acum. Dati click pe asculta onbline va duce pe site-ul original de streaming. dati play acolo, dupa acea va puteti intoarce pe tanase.tapinarii.ro Daca nu se aude aveti playerul mic si galben il gasiti cu scroll, play si gata. Dar se va auzi si va retiune setarea. A bulibasit chrome-ul treburile cu autoplay. dar eu zic ca e mai ok asha.

Oricum, aveti la dispozitie alte 5 variante. IN meniu: Rockstar Radio dar si submeniul alte playere bun: Acolo sunt 4 playere. Dea semenea puteti descarca aplicatia listen2myradio si search rockulutanase, add to desktop.

Ah si in meniu mai e un buton cu listen online. Asa ca succes

Daca intrati de pe postare, cum ar fi aceasta postare micul plaier e in sidebar de pe desktop in dreapta de pe telefon scroll pana il gasiti se numeste player. Si dati play. Sau scrosll in sus inapoi si sus aveti Player Rockstar radio care deschide o alta fereastra sau player (cel mic si gri) care o data dat play va retine optiunea.

Ca sa transformati in aplicatie site-ul …add to desktop.

Pentru notificari …just say yes.

Pe scurt e plin de playere daca nu se playaza automat si daca vreti sa inceapa sa playeze automat cautati playerul micutz in sidebar Sau cu scroll in jos, dati play si va retine

ALter edit: am citit cate ceva pe cateva site-uri si se pare ca problema e din browser ca au inceput sa blockeze autoplay. Vad ca pe aplicatia de desktop raman setarile si se da cu autoplay. Am verificat pe alta tableta. Daca nu, dati play de cateva ori. Pentru aplicatie am zis. Add to desktop.

Restul raman in vigoare. Mai e o varianta in care la setari site-uri sa dati allow la sunet sau exceptie la tanase.tapinarii.ro

poate si la javascript, tot asa, exceptie si acolo din lista allow sound. dar cred ca v-am prezentat mai sus variante mai usoare pentru a asculta

Rockstar radio. Asa ca daca intrati si nu va intra sunetul automat, nu fiti lenesi, incercati ce v-am zis mia sus. Cel mai simplu e scroll pana la player (ala mic si gri si play) dupa cateva ori retine. Sau add to desktop. Sau aplicatia listen2myradio si search rockulutanase. Si add to desktop. Sau restul de playere. Sunt multe. Cea mai la indemana e chiar pe prima pagina. Photo by Dave Weatherall on Unsplash

LAter Edit: am rezolvat, am acum si player cu now playing dar si unul care reda automat. E perfect. Daca totusi nu se va playa automat revenim la ce am povestit.

Radio Online: Rockstar Radio revine macar pentru 30 de zile

Rockstar Radio devine Tanasisme

Tapinarii Anti Valentine’s Day 2022

Schimbari in grila Rockstar Radio

Tanase adrian

Verified by MonsterInsights