Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Stirile din Muzica 22

Stirile din muzica, o emisiune ce are loc in fiecare zi de la 12, 17 si 22 pe Rockstar Radio. Cititi si ascultati. Emisiunea e inregistrata o data la 3 zile si piesele sunt in Heavy Rotation pe Rockstar Radio din 4 in 4 ore.

Enslaved – The Crossing

la 30 de ani

Enslaved a lansat un clip live pentru The Crossing

Enslaved a lansat un clip live pentru The Crossing.  PIesa apare pe albumul Cinematic Tour 2020, albumul aniversar al trupei de 30 de ani, disponibil pe 25 iunie cu Nuclear Blast.

August Burns “new”

O noua Pangaea

O noua versiune pentru Pangaea a fost lansata de trupa August Burns Red alaturi de chitaristul Misha “Bulb” Mansoor

O noua versiune pentru Pangaea a fost lansata de trupa August Burns Red alaturi de chitaristul Misha “Bulb” Mansoor. Aceasta va aparea pe albumul aniversar Leveler: 10th Anniversary Edition disponibil din data de 21 mai.

Zakk Wylde in casa groazei din nou

Hangover Music Vol. VI.

Tot o noua versiune a unui cantec mai vechi a lansat si Black Label Society.

Tot o noua versiune a unui cantec mai vechi a lansat si Black Label Society. Este vorba despre House of Doom, piesa de pe albumul: Hangover Music Vol. VI.

Darkness Settles in

Five Finger Death Punch

Five Finger Death Punch a lansat Darkness Settles In

Five Finger Death Punch a lansat Darkness Settles In, cel mai recent single de pe albumul F8. Videoclipul a fost regizat de Michael Su in studiourile Persistence Films si a fost produs de trupa alturi de  Kevin Churko.

“Drink” cu Alestorm

clip live

Trupa a lansat un clip live pentru  Drink.

Cei de la Alestorm au baut iar in public. Glumeam. Trupa a lansat un clip live pentru  Drink. Piesa va aparea pe  albumul Live in Tilburg, disponibil din data de  28 mai 2021 cu Napalm Records.

“Greta van Live”

Candlelight Sessions

Tot un clip live a lansat si Greta van Fleet

Tot un clip live a lansat si Greta van Fleet. Tears of Rain apare pe albumul The Battle at Garden’s Gate si a aparut pe 16 aprilie. Varianta live a fost filmata si inregistrata in cadrul show-ului Candlelight Sessions.

Stirile din muzica, o emisiune ce are loc in fiecare zi de la 12, 17 si 22 pe Rockstar Radio. Tanase.tapinarii.ro. Cititi si ascultati. Emisiunea e inregistrata o data la 3 zile si piesele sunt in Heavy Rotation pe Rockstar Radio din 4 in 4 ore.

Photo by Majkl Velner on Unsplash

Nu uitati de share.

Irlanda: Tapinarii Anti valentine’s Day in Dublin

Irlanda gazduieste pentru prima oara traditionalul concert Anti Valentine’s Day al trupei Tapinarii. El va avea loc vineri, 16 februarie…

Read More..

Sibiu: Tapinarii Anti Valentine’s Day in Love Bar

Sibiu gazduieste si in 2024 traditionalul concert Tapinarii, Anti Valentine’s Day. El va avea loc in Love bar duminica, 4…

Read More..

Dragobete in Iasi cu Tapinarii la RocknRolla

Drgobete pentru fete. Ca tot rimeaza. Tapinarii revin in Iasi cu traditionalul concert de Dragobete lla RocknRolla. Va avea loc…

Read More..

Chitara, voce, vioara. Cover-uri in Quantic: Seara Betivilor

Chitara si vocea lui Tanase de la Tapinarii si cu chitara, vioara si vocile lui Le’Anna si Fane de la…

Read More..

Suceava: Tapinarii canta de Dragobete la Art Rock Cafe

Suceava gazduieste si in 2024 traditionalul concert de Dragobete al trupei Tapinarii. El va avea loc vineri, 23 februarie in…

Read More..

Tanase adrian


More Posts for Show:
Verified by MonsterInsights