Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Filme si Seriale la minut 9 va aparea la orele 14.00

Filme si Seriale la minut in fiecare luni d ela orele 14.00 pe youtube.com/rockulutanase

Bine ati venit la emisiunea Filme si seriale la minut. Acum ca am terminat cu amabilitatile va intreb daca v-a fost dor de mine. Glumesc. In urma unor probleme tehnice si alte treburi, am amanat un pic emisiunea asta. Vreo doua saptamani.  Dar am avut grija sa nu se stranga prea multe. Cu toate astea am reusit sa strang in tolba vreo 4 filme si seriale despre care sa va vorbesc. Nu va las eu la ananghie.

Premiera Filme si Seriale la Minut are loc in fiecare luni de la orele 14.00 pe youtube.com/rockulutanase si e in reluare in weekend pe Rockstar Radio

Tanase.tapinarii.ro

Asa ca luati-va un bol de floricele si vedeti daca va plac filmele si serialele astea de vi le-am prezentat eu acum.

La buna vedere,

Iata mai jos doua variante de a asculta Rockstar Radio daca atunci cand ati intrat pe postare sau site nu ati auzit muzica automat.In primul rand ca sa va fie mai usor puteti da accept la notificari si add to desktop la site.

In Afara de astea, una este aplicatia listen2myradio. Instalati pe telefon dati search rockulutanase si add to desktop si aveti apoi la un click distant Rockstar Radio. 24 de ore din 24. Rock misto. Zic eu. Va las mai jos QR Code, dar puteti da si click pe poza cu codul si va duce direct pe google play.

A doua varianta este acest player de mai jos care arata si piesele. Just hit play. Daca intrati in alta postare se va opri dar dati iar play ca il vedeti imediat pe homepage.

[wpradio_player type=”stream” channel=”” color=”E83E3E” theme=”dark”]

O varianta in care playerul ramane chiar si cand parasiti postarea pe acelasi site si intrati pe alta postare ca vreti sa cititi mai mult este Player Rockstar radio. E o poza mare pe care scrie PLAYER ROCKSTAR RADIO. Aveti acolo si niste indicatii daca apare offline.

Ah si am mai adaugat un player. Il gasiti in meniu Player 128 kbps. Dar vi-l pun si aici. Tot daca parasiti postarea trebuie sa dati play din nou. E calitate la 128kbps.

Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

si daca va place Rockstar Radio, dati si voi un vot aici.
Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Multumesc frumos.

Ozzy buna.

Photo by Serge Kutuzov on Unsplash

Avatar: The Last Airbender, o poveste pentru copii mari si mici

Avatar: The last Airbender este o franciza americana formata din trei serii de televiziune, un film live-action, benzi desenate, carti,…

Read More..

Inteligenta Artificiala ucide sau nu? Crima la sfarsitul lumii

Inteligenta artificiala a luat cu asalt lumea. Era si firesc sa apara tot felul de filme si seriale care sa…

Read More..

America lui Bass Reeves, o poveste adevarata

America si Vestul Salbatic arata altfel in noul serial “Lawmen: Bass Reeves”. Bazat pe o poveste reala, seria spune povestea…

Read More..

Godzilla, vedeta si pe tv. Monarch Legacy of Monsters

Godzilla, Kong: Skull Island, Godzilla: King of the Monsters, Godzilla vs. Kong si chiar si nou instalatul Godzilla x Kong:…

Read More..

Tanase adrian


More Posts for Show: Filme si seriale la minut
  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights