Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Stirile din Muzica 24

In fiecare zi la 12, 17 si 22 pe Rockstar Radio: Tanase.tapinarii.ro

Aproape 26 de minute!!!!

Asa a vrut artistul

Teramaze a lansat Sorella Minore, piesa care da titlul noului album lansat in data de 13 mai via Bandcamp.

Teramaze a lansat Sorella Minore, piesa care da titlul noului album lansat in data de 13 mai via Bandcamp. Chitaristul trupei a regizat videoclipul si tot el a compus piesa care are aproape 26 de minute. Tot atat are si videoclipul. O ascultati integral pe Rockstar radio.

Somewhere i Sadly Belong

Subterranean Masquerade

Subterranean Masquerade va avea un recital la festivalul Maximumrock 2021.

Subterranean Masquerade a lansat Somewhere I Sadly belong, al treilea single al trupei , ce apare pe albumul Mountain Fever, lansat pe 14 mai . Subterranean Masquerade va avea un recital la festivalul Maximumrock 2021.

Draconian

The Sethian

pe scurt

Draconian a lansat “The Sethian”, piesa ce apare pe albumul din 2020 “Under a Godless Veil”. Trupa s-a format in 1994 in Suedia. Cam atat

DC Comics si Death Metal

soundtrack

Mastodon a lansat Forged by Neron.

Mastodon a lansat Forged by Neron. Piesa face parte de pe soundtrack-ul seriei de benzi desenate create de Scott Snyder si Greg Capullo, numita “Dark Nights – Death Metal”.

Dinti Ascutiti, dar vintage

piesa noua

The Vintage Caravan a lansat Sharp Teeth

The Vintage Caravan a lansat Sharp Teeth. Piesa apare pe cel de-al cincilea album al trupei, Monuments. Mixajul si productia piesei au fost semnate de Ian Davenport, iar clipul a fost regizat de  un nene al carui nume e imposibil de reprodus ca nu vreau sa vorbesc urat.

Stirile din muzica in fiecare zi de la 12, 17 si 22 pe Rockstar radio. Piesele in Heavy Rotation pe Rockstar Radio. Cum puteti asculta Rockstar Radio, daca cu a pornit automat, asteptati un pic, playerul e bara albastra de jos, Asteptati un pic, unele dispozitive incarca partea audio mai greu. Sau nu-s suuficiente permisiuni pentru autoplay. Eu am observat ca merge dar ca pe alte dispozitive porneste sunetul mai greu. Aveti buton de play acolo dar si de volum. DAca e activat lasati-l in pace ;). daca totusi nu porneste muzica aveti mai jos doua variante bune bune.

Aplicatia. Pentru Andoid. Instalati, dati search Rockulutanase si Add to Desktop. Si aveti Rockstar Radio 24 de ore din 24

Player Rockstar Radio. Pe Homepage. Mai sus. Daca iesiti din postare va trebui sa dati play din nou, dar pe Homepage veti gasi playerul imediat, ca atunci cand treceti la alta postare si navigati prima apare din nou homepage. Cel mov cu negru e 128kbps

Photo by Jamakassi on Unsplash

23 de ani de Folk Alternativ nonsimfonic in Quantic

Corey Taylor, Serj Tankian, Nita Strauss la Stirile din Muzica

Special Arad Tapinarii canta la noul Nerv

Hunedoara: Tapinarii in concert la Caffe D’Art

Tanase adrian


More Posts for Show:
  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights