Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Noutati Rockstar Radio 31.05.2021

24 de ore din 24 Rockstar Radio pe Tanase.tapinarii.ro. Emisiuni video pe youtube.com/rockulutanase

Asaaa, ce am mai facut de la ultimul info in care va spuneam ca am mutat Un album la 7 Zile doar pe audio, pe Rockstar radio. Duminica noaptea viitoare va fi Imagine Dragons – Origins

In primul rand am luat o pauza de la emisiunile video, dar imi revin. Am luat aceasta pauza pentru ca am avut multa treaba sa repun Rockstar radio pe linia de plutire. Pana la urma am rezolvat si cu autoply-ul. Azi am hotarat sa renunt la playerul albastru din baza de jos ca mi se parea ca mananca prea multe resurse, adica incarca prea greu pagina. Oricum merge. Daca vedeti ca nu se aude just hit play. Cum e asta daca vedeti ca nu se aude. :)) Dar veti vedea ca se aude:))

IN partea de sus a ecranului aveti asa: un player pentru 128 kbps, mai jos aveti un loc in acre puteti vota. Daca am 100 de voturi nu stiu exact ce primesc dar sunt foarte curios. Asa ca dati si voi cu un vot in mine. Apoi e Playerul de autoplay. Apropo daca vedeti ca se aude ca si cum ar fi doua deschise, doar inchideti unul din ele. Dar in principiu n-ar trebui sa fie probleme. Asa ca lasati-l pe play pe playerul asta galben frumos in forma de caseta.

Urmeaza o poza si un titlu cu ce emisiune este acum live. Si sunt destule. Mai jos arata si urmatoarele trei emisiuni. O schimbare ar mai fi ca am mai schimbat pozele pentru aceste doua sectiuni.

Urmeaza un link ca sa dati si voi un subscribe la canalul de youtube. Acolo unde gasiti emisiunile video. Stiu. cer prea multe dar incerc sa-l ridic si sa fie cat mai misto pentru voi si pentru mine.

Sub el e un mic slider cu emisiunile video, cate una din fiecare emisiune. VA urez vizionare placuta.

Asaaa. Am tot pus single-uri noi in heavy rotation, albume noi in playlist, piese noi de la trupe noi si vechi. Discografii intregi de la trupe noi sau vechi. In total in playlist sunt acum 6093 de piese. Programul emisiunilor il vedeti mai sus, dare si un link cu all shows.

Azi dimineata am adaugat si o…piesa zilei, de obicei piesa cu care ma trezesc dimineata in gand. Va fi la 13.40, 17.40 si 21.40 in fiecare zi.

IN rest am incercat sa echilibrez genurile

Avem alternativ de 3 ori pe zi

Avem piese noi si din alternativ si din metal de 4 ori pe zi

Avem Piese din top rocku lu tanase, de 4 ori pe zi: Rock romanesc

Avem selectii din cele mai noi albume o data pe zi.

Avem muzica misti pentru de dimineata

Iar Dj Rockstar Alege rock de toate felurile in restul timpului.

Avem si jingle-uri zic eu misto. O mare parte sunt si replici din filme romanesti sau straine.

Photo by christian koch on Unsplash

Catavencii, rubrica noua, upgrade-uri la Rockstar Radio si eu

Radio Online: Rockstar Radio revine macar pentru 30 de zile

Rockstar Radio devine Tanasisme

Tapinarii Anti Valentine’s Day 2022

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights