January 28, 2023

Rockstar Radio

Profanez idei in cuvinte

Concerte Tapinarii in luna August

Pe unde ne mai vedeti in luna august, Festivaluri si terase.

TAPINARII la Embargo Fest 2022

duminica, 17 august 2022, Recas, Doua Dealuri

Cea de-a treia editie a Embargo Fest va avea loc in perioada 12-14 august 2022, langa orasul Recas, locatie Doua Dealuri si va aduce in fata publicului peste 50 de trupe si artisti. Editia de anul acesta poarta motto-ul Back to the Roots, iar la fata locului vor fi amenajate patru scene: Main Stage, The Fortress, Culto-Cort si Nemesis Sound Community.
Embargo Fest este singurul festival de amploare care promoveaza minoritatile si interculturalitatea specifica zonei Banat.
Alaturi de concerte, la fata locului, vor exista o sumedenie de activitati: proiectii de film, spectacolele de teatru pentru copii si adulti, ateliere de circ, dezbateri pe teme ecologice, zona de distractii pentru copii, targ de produse bio si artizanat, ateliere cu mestesugari si alte activari ale sponsorilor si a partenerilor.
Invitatul special de anul acesta este celebrul artist international Goran Bregovic care va sustine un concert extraordinar alaturi de Wedding and Funeral Band, vineri 12 august. Primele bilete s-au pus in vanzare, iar abonamentele se pot achizitiona de pe site-ul www.embargofest.com
Persoanele cu dizabilitati si refugiatii din Ucraina vor avea acces gratuit, la fel si copiii sub 14 ani si persoanele de peste 65 de ani.
Parcarea si camping-ul vor fi de asemenea gratuite.

Tapinarii “In spatele Casei”

Luni, 15 august 2022, “In spatele Casei”, Timisoara

detalii in curand…

Fara Zahar & Tapinarii – The MF Show

MAR?I, 23 AUGUST 2022, LA orele 19:00, Quantic, Bucuresti

Fara Zahar & Tapinarii – The MF Show?
? Marti, 23 august / acces public 19:00
?Bilete:
55 lei – acces general – presale – pana pe 22.08.2022 inclusiv -> https://bit.ly/3zqtxuV
70 lei – acces general – doar in ziua evenimentului – 23.08.2022 online si la intrare
Dragi prieteni, va propunem un concert 2 in 1.
Detergent si balsam / tusea si junghiul / tuica si vinul.
THE MF SHOW se intampla atunci cand Tapinarii si Fara Zahar se intalnesc pe aceeasi scena.
Folk alternativ, umor, moravuri si un final pe patru voci suave.
Accesul este gratuit pentru copiii cu varsta sub 7 ani. Recomandam parintilor/tutorilor sa asigure copiilor casti de protectie.
Minorii cu varsta intre 12 ani si 16 ani pot intra la eveniment in baza unui bilet valid, numai insotiti de un parinte sau tutore si doar cu prezentarea actelor de identitate la punctul de acces.
Minorii cu varsta intre 16 ani impliniti si 18 ani neimpliniti pot intra neinsotiti la eveniment pe baza biletului.
Organizatorii pot solicita actul de identitate al participantilor la eveniment in scopul verificarii varstei acestora.
Organizatorii isi rezerva dreptul de a refuza accesul persoanelor care nu se incadreaza in regulile de access impuse pentru eveniment. Contravaloarea biletului nu va fi returnata.
In cadrul evenimentului vor fi realizate fotografii si filmari care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre si ale partenerilor, iar unele pot contine, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezinta acordul implicit pentru folosirea lor in aceste scopuri.
Nu recomandam participarea persoanelor care sufera de epilepsie. In cadrul evenimentului poate fi folosita lumina cu efect stroboscopic, care creste riscul declansarii crizelor de epilepsie

TAPINARII LA HAMBAR VAMA VECHE

JOI, 25 AUGUST 2022 LA 23:00, Hambar, Vama Veche

Stimati intelectuali din Vama Veche
Formatia vocal – instrumentala de doua voci si o chitara, Tapinarii, va invita joi, 24 august, in Hambar Vama Veche, la un concert rupt din viata reala.
Versuri sincere despre casatorie, amante, copilarie, parenting, divort, criza de 40, pitzipoance, libertate, fericire.
Va asteptam cu drag la concert, indiferent de starea civila!

TAPINARII la Rise Fest 2022

vineri, 26 august, complex Rasarit, Corbu, Constanta

Hello, dragi prieteni!
Pe 26 si 27 august 2022, va invitam sa luati parte la a treia editie Rise Fest, un festival dedicat celor indragostiti de mare, de oameni frumosi si de muzica buna! ?
Vineri, 26 august, 20:00:
? Tapinarii
? Claudia Serdan & Eugen Mihaescu
? Ionut Mangu
Sambata, 27 august, 20:00:
? Adrian Bezna
? Ovidiu Mihailescu
? Laurentiu Marinescu
Pret bilet: 40 RON/zi
Campare – 30 lei/pers./zi – 10 lei masina/zi (in complex, in limita locurilor de parcare disponibile; masina nu se parcheaza langa cort)
Vezi mai putin

Tapinarii la Folk Fest Remember Costinesti 2022

sambata, 27 august 2022, White Horse, Costinesti

Vor urca pe scena: Mircea Vintila, Ducu Bertzi & Friends, Daniel Iancu, Mircea Baniciu & Friends, Emeric Imre Trio, Cristi Dumitrascu, Sarmalele Reci & Friends si Tapinarii.
Folk Fest Remember Costinesti reprezinta un proiect cultural ce are ca obiectiv principal aducerea in prezent a anilor de glorie ai Statiunii Tineretului, locul de rezidenta al celor mai indragiti artisti din Romania. Anii ’70-’80 au construit in acest spatiu emblematic o istorie culturala pe care nu o putem uita si pe care, cu ajutorul publicului, dorim sa o pastram vie pentru generatiile ce vor urma.
Folk Fest Remember Costinesti va propune asadar doua zile in care vor urca pe scena unii dintre cei mai frumosi oameni ai artei muzicale din Romania.
Folk Fest Remember Costinesti este un proiect sustinut de Asociatia Creative Life si Doors Club Constanta/ White Horse Costinesti.

Photo by Mohamed Nohassi on Unsplash

Tapinarii – Anti Valentine’s Day in Timisoara

Tapinarii – Concert de Dragobete in Iasi

TAPINARII Dragobete la Suceava in Art Rock Cafe

Tapinarii in Londra – Anti Valentine’s Day

Tanase adrian