Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Embargo Fest in Timisoara cu Tapinarii si multi altii

Tapinarii la Embargo Fest, Timisoara
Embargo Fest

Tapinarii la Embargo Fest

9 IUN. LA 15:00 – 11 IUN. LA 05:00, Muzeul Satului Banatean

Embargo Fest, editia a 4-a, se va desfasura in Timisoara, la Muzeul Satului Banatean, in perioada 9-10 iunie, sub motto-ul Remember the 90’s.
Tema centrala este dedicata artistilor consacrati din anii ‘90, invitatul special de anul acesta fiind Dr. Motte (DE), un DJ cunoscut ca fiind fondatorul celui mai mare festival de trance din lume – Love Parade Berlin, care lupta pentru inscrierea culturii techno in Patrimoniul Cultural Imaterial UNESCO si organizeaza evenimentele Rave the Planet.
Suie Paparude, cea mai cunoscuta trupa de muzica electronica din Romania, va urca pe scena principala a festivalului, alaturi de alti artisti precum R.O.A., Canaf, Tapinarii, Woodstock Barbies (HU), Zbogom Brus Li (SRB), The Midnight Vortex (UK), tabloul urmand a fi completat de trupe si DJ locali.
Proiectul nostru s-a concentrat intotdeauna pe valorificarea patrimoniului cultural, sub aspectul imbinarii dansurilor traditionale specifice minoritatilor din Banat cu arta moderna a teatrului stradal si a muzicii indragite de diferite generatii.
Ceea ce ofera o nota speciala evenimentului Embargo Fest de anul acesta, este tocmai vibe-ul specific local, redat de partenerii si colaboratorii invitati: Fitt(Casa Tineretului), Scart Loc Lejer, MaHub, Viniloteca sau Manufactura, branduri care contribuie de peste 20 ani la dezvoltarea unei vieti culturale diversificate la nivelul orasului Timisoara.
Mai multe informatii pe www.embargofest.com

Noua noastra piesa, aici:

Braila: Tapinarii canta la Chira Chiralina

Munte-ma frumos: Tapinarii la Stefanestii de Arges

Sala Palatului: Tapinarii la Folk Bun

Irina Rimes, Tapinarii si Fara Zahar la Univibes in Timisoara

Imagine de FLAVIEN BONNETAT de la Pixabay

Tanase adrian

Verified by MonsterInsights