Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Ozzy Osbourne , Chris Ayres – Eu sunt OZZY

O carte de savurat...oriunde.

Ozzy Osbourne

Eu sunt Ozzy

O carte pe care am savurat-o pe deplin, in avion.

Cand intri la Carturesti cu frustrarea omului care are toate cele 7 volume din seria (eu ii zic seria Uhttred) Last KIngdom, dar de la a opta inclusiv in sus nu mai gasesti (mai e Sabia Regilor dar citim si noi in ordine?) si cauti ceva de citit, ajungi fara sa vrei si la biografii. Si o gasesti pe asta. Trecand peste greaseala cu eu sint ca doar nu traim acum 40 de ani, o ridici ca e…Ozzy Osbourne. Si o cumperi automat. Traducerea are farmecul ei, pentru ca a inlocuit unele expresii si injuraturi obisnuite din limba engleza cu niste injuraturi specifice noua. Ca n-ai cum. Astfel am aflat cum ar fi vorbit Ozzy Osbourne daca ar fi fost neaos roman, din salajean. Ar fi folosit si el p…a pe post de semn de punctuatie. Cartea are momente de reflectie, are multe momente amuzante si foarte multe povesti interesante despre viata, show biz, muzica, rockstaruri, droguri, bautira, iubire, dependenta, dislexie…etc. E o poveste de viata, cu morala la sfarsit, foarte frumos scrisa si foarte savuroasa. Greu o lasi din mana, eu am citit-o in cateva zboruri cu avionul. Daca nu ateriza avionul n-o inchideam.
Eu Sunt Ozzy” exploreaza viata tumultuoasa a lui Ozzy Osbourne, de la copilaria sa modesta in Birmingham, Anglia, pana la faima mondiala alaturi de trupa Black Sabbath si apoi ca solist solo. Cartea dezvaluie provocarile si trairile sale profunde, inclusiv momentele de succes, dependentele devastatoare, relatiile personale si luptele interioare. Aceasta poveste captivanta este un adevarat rollercoaster emotional care va tine cititorii captivati de la prima pagina pana la ultima.
Eu Sunt Ozzy” nu se teme sa exploreze partile intunecate ale vietii lui Ozzy Osbourne. Cartea dezvaluie in mod sincer si fara menajamente greutatile cu care s-a confruntat, inclusiv dependenta de alcool si droguri, problemele de sanatate mentala si impactul acestora asupra carierei si vietii sale personale. Prin aceasta sinceritate tulburatoare, Ozzy Osbourne ofera cititorilor o perspectiva reala asupra laturii sale vulnerabile si umane.

OZZY OSBOURNE

Imagine de PETR CHÁN de la Pixabay

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights