Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Romania, insula exotica!

Am vazut azi niste stiri, care, in capul meu ar merita sa fie puse impreuna.
Romania

Palmieri, benzina, trotinete si salam de Sibiu.

Romania, insula exotica!

Am vazut azi niste stiri, care, in capul meu ar merita sa fie puse impreuna. Cumva, in mintea mea au o lgica. Sau in Romania.
Negoita a plantat in centrul Capitalei palmieri, ca doar avem clima tropicala. Nicusor Dan ii da jos si ameninta ca ii depune in fata primariei sectorului 3.
Asta este inca un exemplu de bani aruncati pe fereastra, dupa bordurile puse una peste alta si palmierii din Constanta (care, evident ca nu au rezistat). Domnu Negoita, palmierii traiesc in sera la Gradina Botanica. IN oras e efect de sera, de la carburanti, dar nu are nicio legatura.
Apropo de carburant, o fetita din Botosani e in stare grava dupa ce ar fi baut benzina. Unii n-au ce sa manance si altii beau benzina. Asta a fost o gluma nevinovata dar cred ca e cazul sa ne mai supraveghem si noi copiii, ce ziceti?
In parcul natural Vacaresti sunt reguli noi, N-ai voie cu gratare, este interzis fumatul si trotinetele electrice. Sa zice ca fumul de la gratare se poate confunda cu fumul de la tigara, dar si mai de acord sunt cu interzicerea trotinetelor electrice. Peste tot. In lume. Ca nu mai avem 3 ani, da? Salamul de Sibiu ajunge in America in schimb. Living the american dream. Prezenta la alegerile din Turcia e de 90 la suta desi prezenta este obligatorie. Nenea Erdogan, invata de la Ilici. Da-le case la oameni si va fi suta la suta si castigi cu 99 la suta, ca 1 la suta e nota profesorului. Cam asta a fost. O sa incerc sa fac cate un ochiometru de-asta in fiecare saptamana. NU uitati, e un pamflet.

Imagine de Sasin Tipchai de la Pixabay

Imagine de Silviu on the street de la Pixabay

Romania

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights