Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Guardians of the Galaxy 3: Doctor Mengele vs Insula Doctorului Moreau vs Nietzsche

Dati cu scroll dupa descriere ca sa cititi o cronica de film misto. A mea adica.

Guardians of the Galaxy 3: Doctor Mengele vs Insula Doctorului Moreau vs Nietzsche

Parca si un pic de Matrix

Am fost ieri la cinema sa vad nul film Guardians of the Galaxy. Pe langa faptul ca mi-a placut enorm de mult, am ras, am plans, dar m-am si gandit. MIe mi-a adus aminte in primul rand de “Insula Doctorului Moreau” de H.G. Wells. Dar m-a dus cu gandul si la Supraomul lui Nietzsche, dar si la faimosul Doctor Mengele, cel care facea experimente la Auschwitz. Mai ales secventa cu copiii. Mai e o scena in care sunt atacate navele care e desprinsa direct din Matrix (Faza cu santinelele). Ah si sa nu uitam de Arca lui Noe. Protagonistul Marele Evolutionist se comporta ca demiurgul care isi distruge creatia nemultumit de ea, iar Gardienii sunt un fel de Noe. NU cred ca e posibil sa creezi o rasa perfecta sau, si mai mult o societate perfecta. Nici in milioane de ani de evolutie asistata sau nu. Eroarea este inscrisa adanc in codul nostru genetic. Omul este supus limitarilor si erorior. Cauzalitatea fiind una dintre limitarile atat a rasei umane cat si a regnului animal. Pui mai multi la un loc toti vor dori acelasi lucru. Si conflicte mereu vor fi. Comunismul a esuat si el in crearea unei societati perfecte atunci cand, dupa ce au facut toti oamenii egali, s-au pus pe ei insisi deasupra celorlalti si au fost mai egali decat egalii. E si o vorba in latina “primus inter pares” . Nu poti crea o rasa perfecta sau o societate perfecta pentru ca perfectul nu exista. Poate si Dumnezeu e imperfect, evolutia e imperfecta. Putem fi perfectibili, dar aceasta perfectibilitate tinde intotdeauna spre absolut. Ceea ce creeaza Gardienii apoi e o societate imperfecta, din indivizi imperfecti, pentru ca perfectiunea e utopica si poate crea cel mult o societate utopica. Imi vine sa scriu mai mult, dar va las sa vedeti filmul. Ah si nu uitati de After credits. Pam Pam.

Ce zice si AI-ul

Guardians of the Galaxy 3

“Guardians of the Galaxy Volumul 3: O aventura cosmica plina de actiune si umor”

Guardians of the Galaxy Volumul 3 este unul dintre cele mai asteptate filme de actiune si aventura din universul cinematografic Marvel. Regizat de James Gunn, acest film continua povestea grupului eclectic de eroi intergalactici, oferind o combinatie unica de actiune exploziva, umor ireverentios si personaje carismatice. Cu o multime de surprize si noi provocari, Guardians of the Galaxy Volumul 3 promite sa cucereasca fanii seriei si sa aduca povestea lor in noi culmi.
Eroii cosmicilor in centrul atentiei:
In Guardians of the Galaxy Volumul 3, vom reintalni membrii adorati ai echipei, inclusiv Peter Quill/Star-Lord (interpretat de Chris Pratt), Gamora (interpretata de Zoe Saldana), Drax (interpretat de Dave Bautista), Rocket (vocea lui Bradley Cooper) si Groot (vocea lui Vin Diesel). Impreuna, acesti eroi neobisnuiti vor naviga prin intunecatele adancimi ale cosmosului si se vor confrunta cu pericole nemaivazute pana acum.

Povestea plina de surprize:
Detaliile despre povestea exacta a filmului Guardians of the Galaxy Volumul 3 sunt pastrate cu strictete sub tacere, iar fanii sunt lasati sa speculeze si sa se intrebe ce surprize le rezerva aceasta noua aventura cosmica. Cu toate acestea, se stie ca James Gunn a promis ca filmul va explora mai adanc relatiile dintre personaje si va oferi o concluzie satisfacatoare pentru arcul epic al trilogiei.
Intalniri noi si intoarceri emotionante:
Pe langa echipa principala a Gardienilor Galaxiei, fanii vor avea ocazia sa se bucure de intalniri cu alte personaje indragite din universul Marvel. In plus, exista speculatii cu privire la intoarcerile personajelor care au disparut in Avengers: Infinity War si Avengers: Endgame, ceea ce adauga un nivel suplimentar de anticipatie si emotie.
Tonul unic al seriei Guardians of the Galaxy:
Unul dintre aspectele care a consacrat seria Guardians of the Galaxy este tonul sau distinct, combinand perfect momentele intense de actiune cu momentele de umor ireverentios. Guardians of the Galaxy Volumul 3 nu va face exceptie, oferind audientei sale momente amuzante si replici memorabile care vor induce rasul si vor aduce un aer proaspat in peisajul supereroic.
Impactul asupra universului Marvel:
Trilogia Guardians of the Galaxy a avut un impact semnificativ asupra universului Marvel, aducand noi dim

Semne au lansat Superman

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights