Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Spionii hipsteri: De la Scoala Online la Spionajul Online

Spionii
candidatii care aplica pentru un astfel de job vor sa lucreze „de la distanta” si nu vor sa renunte la telefoanele personale

Spionii si Tik Tok-ul

spionii

De la Scoala Online la Spionajul Online

Agentul 01001011010101

S-au dus vremurile alea in care spionii se deghizau in dovleci, iepuri, ursi si ascultau soapta de la zeci de kilometri cu un stetoscop. Dinozaurii care spargeau in mii de bucatele fostul bloc sovietic si daramau zidul Berlinului ies la pensie.
Ce vine in loc? Probabil hipsteri pe trotinete care isi iau informatiile de la barbershop si le posteaza pe Tik-Tok. Lasand gluma la o parte, o stire aparuta la Reuters si citata de Digi24 spune ca Serviciile Secrete au din ce in ce mai multe probleme cu recrutarea agentilor.
„Nu putem oferi conditiile de munca obisnuite in alte servicii”, a spus Bruno Kahl, seful BND.
El a adaugat ca este tot mai greu sa gaseasca un numar suficient de angajati calificati, in conditiile in care generatia „baby boomer” (cei nascuti in perioada 1946-1964) se apropie de varsta de pensionare.iar candidatii care aplica pentru un astfel de job vor sa lucreze „de la distanta” si nu vor sa renunte la telefoanele personale, a declarat seful serviciului german de informatii (BND), citat de Reuters.
„Munca de la distan?? nu prea e posibil? la BND, din ra?iuni de securitate, iar faptul c? nu po?i s?-?i iei telefonul mobil personal cu tine la munc?, e prea mult pentru tinerii din ziua de azi afla?i în c?utarea unui job”, a spus Kahl.
Acum, or avea si ei dreptate. Pai cum sa mai intre ei pe Roblox daca isi lasa telefonul acasa? Cum sa mai puna ei pe Tik Tok vreun dans tematic de la munca, sau cum sa mai arate ce au mancat de la cantina insitutiei? Pai nu merge, frate!
Iar cu lucratul de acasa, multora dintre noi cele mai bune idei ne vin pe WC.
Sau altfel. Cum sa apara ei, spionii lui peste prajit, intr-un call de-asta cu un mare sef al lumii civilizate sau civilizante in chiloti spalandu-se pe dinti?
Da, e clar, spionajul nu mai e ce-a fost. Daca treceti pe la un barbershop de-asta sau un magazin de trotinete, vedeti sa nu fie ascuns unul din generatia “spionii fara telefon mobil” pe undeva prin tufisuri deghizat in quinoa.
N-am inteles exact ce e quinoa, asa ca banuiesc ca e posibil ce am spus mai sus.
Ca tot parca are legatura, tot o stire citita de curand spune ca o femeie care isi urmarea sotul cu ajutorul unei aplicatii mobile, pentru a il verifica daca a luat copiii de la gradinita (sic!), l-a gasit pe acesta cu amanta.
E prea misto tot ce scrie mai sus ca sa adaug ca i-a lovit cu masina? Copiii probabil ramasesera la gradinita.
Asa ca, nenea Kahl, uite aici o fata numai buna de recrutat. Nu uitati, acesta este un pamflet.

Photo by Sander Sammy on Unsplash

Photo by Marten Newhall on Unsplash

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights