Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Trompeta in Roman. Tapinarii la Terra Peutique

Trompeta
Tapinarii vin cu noul single Trompeta si la Roman.

Tapinarii va lansa Trompeta si in Roman

Trompeta

Concert Tapinarii la Terra Pub

VINERI, 21 IULIE 2023 LA 20:00, Terra Peutique Roman

Acum un an, Tapinarii a cantat pe terasa Terra Peutique din Roman. A fost frumos, cu lume destul de multa avand in vedere ploaia. Anul acesta va asteptam din nou pe terasa Terra Peutique.
De data aceasta venim si cu noua noastra piesa: Trompeta. Aceasta a fost lansata pe data de 8 martie pe canalul oficial de youtube al trupei: tapinariioficial. Videoclipul contine imagini cu 12 actrite care au inteles mesajul ironic si autoironic al trupei.
Dar piesa nu a fost cantata live in Roman. Asa ca anul acesta, pe 21 iulie, Tapinarii vin cu masina si cu chitara in Roman ca sa va cante piese mai vechi si mai noi, dar si noua piesa Trompeta. Terra Peutique este un loc care ne place foarte mult, cu oameni faini si bautura buna. Dar si muzica misto. O atmosfera prieteneasca care ne aduce aminte de Vama Veche. Asadar, dragi prieteni din Roman, puteti veni cu catel, purcel dar si copil, puteti veni cu sotia/sotul sau amanta/amantul,. Dar, cel mai important, veniti cu mintea deschisa. Avem si piese serioase si asa zis umoristice, ca o satira la realitatea in care traim cu totii. Criza de 40, Spune-mi pe nume, 2 bani, Sunt Fericit, M.F.Song si Nascut Liber sunt cateva dintre piesele care vor insoti Trompeta la Roman.
Stimati intelectuali din Roman,
Formatia vocal – instrumentala de doua voci si o chitara, Tapinarii, revine in Terra Peutique, vineri, 21 iulie, cu un concert rupt din viata reala.
Versuri sincere despre casatorie, amante, copilarie, parenting, divort, criza de 40, pitzipoance, libertate, fericire.
Pretul biletului este de 40 ron si poate fi rezervat la nr 0742 231 870.
Va asteptam cu drag la concert, indiferent de starea civila.

Photo by averie woodard on Unsplash

Tanase adrian

Verified by MonsterInsights