Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Rosu Aprins vs Sunt Fericit: Cronica concert.

rosu aprins
Luna Amara si Tapinarii la Cluj, Cronica de concert
Rosu Aprins

Luna Amara si Tapinarii au cantat in Cluj Napoca

L’autre Cafe

Am plecat din Bucuresti la zece dimineata. Waze-ul ne-a bagat el pe niste stradute dar tot am facut o ora prin Bucuresti.
Pe autostrada Bucuresti-Pitesti a fost lejer, parea ca ne miscam repede si ca si apucam sa oprim sa mancam. lanul era sa mancam la Brezoi.
Slabe sanse, pentru ca, cu cativa km inainte de pensiunea Hans, s-a facut o mare mare imensa coloana. Jumatate de ora am stat, apoi s-a mers cu taraita.
Astfel ca s-a tot modificat timpul si asa ne-am dat seama ca daca oprim ajungem din parti la probele de sunet.
Asa ca am continuat vertiginos inainte. Greu a fost pana am trecut de Ramnicu Valcea, dar poi ne-am miscat destul de bine pe Valea Oltului. Apoi, noroc cu autostrada.
Intai A1, apoi A 10, apoi pe DN pe la Turda. La Turda ploua cu bulbuci, sau ploua cu spume, cum se zice. Asta ne-a speriat .
Daca ploua si in Cluj, am fi cantat inauntru ar la Cluj era senin si s-a luat decizia sa ramanem afara. Am ajuns pe la 17 si ceva.
Cat au facut baietii de la Luna Amara probe, am mancat o pizza, ca eram lihniti. Apoi am facut si noi probe si, la 7 si un sfert am inceput concertul. atmosfera a fost ok, avand in vedere ca era soare afara.
Am vazut eu ca lumea se manifesta mai bine pe intuneric, dar a fost ok. Am cantat vreo ora si un pic, 20 de piese. Am inceput cu Marea si Rock-ul si am incheiat, bineinteles cu THe MF song si Nascut liber. Piesele astea doua le veti putea auzi in 4, adica si cu Fara Zahar, pe 30 iunie tot la L’Autre CAfe in Cluj. Va tin eu la curent aici. Luna Amara a cantat in formula de 4, fara bass, ca doar era acustic. Au cantat si cover-uri si bineinteles ca au incheiat cu Rosu Aprins. Apoi am stat la povesti pana mai tarziu in noapte. S-a lasat cam frigutz dar a fost frumos. Asa a fost la Rosu Aprins vs Sunt Fericit. Ca o prietenie de-o viata. Maine va povestesc cum a fost la SepsiBook. Mai e un pic s incepem sa cantam. Pam pam.

Rosu Aprins vs Sunt Fericit

Tanase adrian