Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Sepsibook 2: Tapinarii in Sfantu Gheorghe (cronica)

Sepsibook
Tapinarii la Sepsibook. cum a fost.

Tapinarii la Festivalul de carte

Arena Sepsi, Sfantu Gheorghe

A venit si ziua a doua de turneu. De fapt, azi suntem in a treia zi de turneu, suntem la Alba IUlia si cantam pe terasa Framm’s.
Dar ieri a fost cu drumuri si concert. Am plecat din Cluj pe la 12.00 si am pornit-o usor spre Sfantu Gheorghe Pe langa Targu Mures ne-a ploua destul de tare, cam fara vizibilitate, asa.
Cand ne-am apropiat de Brasov, waze-ul ne-a bagat pe un drum destul de prost, ca sa nu mai zic ca am mers pe un pod de credeam ca o sa cada cu noi.
Dar am ajuns cu bine la Sfantu Gheorghe. Intai si intai ne-am lasat sculele in spatle scenei si ne-am invartit pe acolo.
Multe edituri in limba maghiara, doar vreo 3 romanesti. Plus un stand Carturesti. Am prins un pic si din conferinta de presa a lui Horatiu Malaele.
A vorbit frumos, a recitat doua poezii si si-a lansat noua carte: “Poezii si Vorbe-n vant”. MI-am promis ca o sa o cumpar.
Ceea ce am si facut, asa ca asteptati-va si la o cronica de carte in curand. Am mancat, am trecut pe la beninarie sa umflu o roata ca era cam…dezumflata si am trecut macar o ora pe a cazare.
Am scris cronica de ieri si am plecat vertiginos spre Arena Sepsi, inapoi. Am inceput sa cantam la 20.00, am cantat cam o ora, am renuntat la Esti Frumoasa dar te strica fata si la Noroc, ca nu s-ar fi potrivit> Atmosfera a fost…calduta. Sala mare cu multe locuri dar o sala de genul asta nu te face sa te simti ca la un concert de club.
Dupa cantarea de la Sepsibook am mers si am descoperit un club foarte fain in Sfantu Gheorghe. se numeste Simpla. Am baut cateva beri, am socializat si apoi pe jos spre cazare. Nani. Cam asa a fost la Sepsibook. Azi cantam in Alba iulia. La Framm’s

Sepsibook 2

Tanase adrian

Verified by MonsterInsights