Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Ploaie torentiala la concertul Tapinarii din Alba Iulia

ploaie
Aflati mai jos cum a fost la concertul Tapinarii din Alba IUlia.
Ploaie

Tapinarii au cantat la Framm’s in Alba Iulia

Ne-am mutat inauntru.

A venit timpul, a venit si vremea sa va povestesc si cum a fost la concertul din Alba Iulia.
Cum ati citit si in titlu, a ploua, a plouat de ne-a zapacit. dar ne-am descurcat cu toate si ne-am mutat inauntru.
Pana atunci, sa va zic cum a fost pe drum. Un drum mai lejer de data asta, parca vreo patru ore.
Am mers pre Brasov, apoi spre Sibiu, apoi autostrada si, kilometru cu kilometru, am ajuns in Alba Iulia. A fost ploaie si pe drum de vreo doua ori, destul de tare a plouat, dar ne-am miscat, cum se zice, “cu talent”.
Am ajuns in Alba, ne-am cazat, am scris cronica de la concertul din Targu Mures, am facut un dus, si am plecat prin cetate spre Framm’s. Cu ajutorul trupei Dublu Click am avut si monitoare dar am putut cabla doar unul. m facut probe, a sunet foarte bine, era si soare, cativa nori pufosi si ne-am asezat sa mancam. Pana sa incepem sa mancam, a venit si ploaia.
La inceput a plouat incet, am luat niste saci si am acoperit boxele, monitorul, am dus chitara inauntru…etc. NU parea a fi o ploaie de durata. A inceput chiar si sa-i dea mai tare, dar parea un nor trecator. Am mancat acoperiti, dar dupa ce ne-am uitat la cer si s-a actualizat si accuweather-ul, am zis ca nu sunt sanse sa cantam afara. Asa ca ne-am apucat si am mutat tot ce era de mutat inauntru. Am mai stat, am facut iar probe si am astepat sa vina lumea sa incepem concertul. Am putut incepe si un pic mai tarziu pentru ca era indoors. Bineinteles ca ceva rezervari au picat. Au inceput sa sune sa renunte din cauza ploii, desi au fost anuntati ca se tine inauntru.
Pana la urma a fost frumos. Au cantat si Dublu Click 5-6 piese, inclusiv un cover dupa Maneskin. E o trupa faina pe care v-o recomand. A venit si ceva lume. Atmosfera a fost incendiara. Cum se zice. Poate ca sa usuce ploaia. Revenim la Framm’s in fiecare an. Pana in 2039. Am mai ramas de cateva beri dupa concert, apoi am plecat la cazare. Dimineata (pe la 12) ne-am trezit si am plecat spre Bucuresti.
Drumul inapoi a fost cam lung. Doua trei coloane ne-au intarziat. Una mare mare fix dupa iesirea din autostrada si vreo doua pe la Ramnicu Valcea. Desfiintati frate Sensul ala giratoriu de la intersectia cu drumul spre Targu Jiu. Cand ala nu era se mergea bine pe Valea Oltului. Si joc de glezne cu lucrarile, da? Am ajuns seara acasa, obositi si infometati ca bineinteles ca nu am oprit.
A fost un turneu frumos. Ne vedem maine, vineri 2 iunie la Arad. La Folk Maris. Are loc la Port Arthur. Ozzy Buna.

Ploaie la concertul Tapinarii

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights