Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Fara Zahar si Tapinarii in L’autre Cafe Cluj

Fara Zahar si Tapinarii

FARA ZAHAR si TAPINARII vin la Cluj cu Summer MF SHOW

fara zahar

The MF Show

concert in 4

Stimati intelectuali din Cluj,
vineri 30 iunie, TAPINARII si FARA ZAHAR va invita la ????????THE SUMMER MF SHOW pe terasa L’autre Cafe.
Cand cele doua trupe concerteaza impreuna se intruneste masa critica a folkului alternativ.
Cupluri, triunghiuri, mofturi, amantlacuri, frustrari, speranta, gust amarui, toate impletite cu mult umor, plus un final cu toti patru artistii pe scena, atat de galagios incat nu se mai intelege om cu om.
Va asteptam cu drag, indiferent de starea civila!
Biletele online sunt disponibile aicisa: https://www.iabilet.ro/bilete-cluj-napoca-fara-zahar…/
Pe Tapinarii si Fara Zahar ii leaga o pritenie de 20 de ani. II mai leaga doua piese facute impreuna, The MF Song si Nascut LIber si multe multe concerte impreuna, sub denumirea de “The MF SHOW”. Si asta si e.
Un MF show. Cine a fost stie cum e cand cei patru baieti urca la sfarsit pe scena si canta cele doua piese. Pe 4 voci si doua chitari. Prieteni e putin spus. Ei sunt frati.
DE 1 aprilie au glumit si au spus ca sunt certati, unii oameni au inteles ca e 1 aprilie, altii nu. Show-ul continua. Si anul ata, Bobi, Bobo, Tanase si Covei se vor intalni la multe concerte prin tara.
De data aceasta va asteptam la Cluj, in L’autre Cafe, unde Tapinarii au mai avut anul acesta un anti Valentine’s day dar si un concert cu alti prieteni de-o viata: Luna Amara. Asadar, ne vedem la Cluj, pe data de 30 iunie, in L’autre Cafe. Lv story, Cine mi-a impuscat maimuta, D la munte, Sunt Fericit, Spune-mi pe nume, Criza de 40 dar si The MF Song si Nascut LIber. Asta veti auzi pe 30 iunie in Cluj. Bilete gasiti in butonasul de mai jos. Liber, liber, liber cu bagabontii din Salajean si Dorohoi

FARA ZAHAR si TAPINARII

Photo by Allef Vinicius on Unsplash

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights