Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

John Wick 4: A Loving Husband

John wick 4
Cititi mai jos, dupa descriere, cronica mea

John Wick 4 vs the table

John Wick 4

Cea mai buna aparare e atacul

concluzia seriei?

Filmele din seria John Wick sunt aproape singurele care chiar arata ca o revista de benzi desenate (comic book pentru noua generatie). Oare a ajuns la o concluzie? Sper sa nu pentru ca mai vrem sa-l vedem pe Keanu Reeves ca John Wick. Am auzit ca s-ar face si partea a 5-a, dar deocamdata nu vad cum.
Si nu zic nimic mai mult pentru ca nu vreau sa dau cu spoilere in voi.
John wick 4 nu se dezice de ce am vazut pana acum. Continua chiar cu cateva surprize placute si referinte la filmele trecute. Misto twist-ul cu cainele, desi un pic previzibil.
Mi-a placut si Donnie Yen in rolul lui Caine:
John Wick Those who cling to death; live.
Caine Those who cling to life; die.
Daca nu stiti de unde sa-l luati pe Donnie Yen (desi ar fi rusinos, este cunoscut pentru seria Yip Man, o serie de filme care il portretizeaza romantat evident si fictional, pe maestrul de arte martiale al lui Bruce Lee.
MI-a placut Scott Adkins gras si cu aparat dentar si accent nemtesc. Boyka a fost la inaltime. Per total mi-a placut totu. Desi l-am vazut pe bucati in trei zile si ultimul sfert de ora imi fusese spus de un prieten, dar pe scurt. Desi stiam finalul, nu stiam cum.
Asa ca a fost o supriza acel cum. O surpiza chiar placuta.
Filmul e bine facut, bine bine, as putea spune. Scenele de actiune se deruleaza ata de rapid de uneori vrei sa derulezi inapoi.
Cum am scris si mai sus, arata ca o comic book. Se misca ca o comic book. Then it must be a comic book.
Pana la urma cine e John wick? Isi iubeste atat de mult cainele incat face prapad si intra si in crosshairs cu “the table”.
Si de aici supravietuirea. Ce il tine in viata? Poate ce scria mai sus. Sau poate pentru ca e “a loving husband”. Si atunci apararea devine atac, fiind singura solutie. Un duel. Pariaza totul pe o ultima carte. You might live. Or you may die. A Loving Husband.

John WICK 4

Tanase adrian