Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Captain America si Ana de Armas egal love

Captain America
Cronica filmului, dua descriere. Scroll down.

Captain America e mult spus. Chris Evans joaca rolul unui botanist

Captain America

Ghosted, comedie-actiune dar fara un scop precis

Actorii’s misto

Filmul asta mi-a fost recomandat de un prieten. Nu pot sa zic nici ca mi-a displacut foarte mult. dar parca nici n-am ramas cu nimic. Ghosted e cu Ana de Armas si Chris Evans . Daca pe Chris Evans il stiti din seria Avengers, el fiind Captain America, pe Ana de Armas e practic Marylin Monroe in Blonde.
Filmul incepe ca o comedioara proasta romantica. Un botanist cunoaste o fata care vrea sa cumpere o planta, se tachineaza reciproc, apoi petrec o noapte cu romantism si sex. Prea mult romantism prea putin sex. El isi instaleaza o aplicatie pe telefonul ei ca sa o urmareasca. De prost ce e, nu ca ar fi vreun spion.
Fata nu-i mai scrie cateva zile si pleaca dupa ea prin tari straine ca sa o gaseasca.
Si zbang, incepe actiunea. E rapit, torturat, confundat cu un asasin periculos (care e de fapt ea) si tot asa. Il elibereaza ea, apoi zbang.
Asasini periculosi se omoara intre ei ca sa-i prinda. Nici nu mai stii care-i care, care se killareste cu care si de ce si tot asa. Mai mult nu va spun ca va las sa descoperiti si voi.
Da, filmul te tine in suspans, te tine cu ochii in ecran, Ana de Armas e frumoasa, e sexy, ala-i Captain America…dar parca nu ramai cu nimic dupa filmul asta. E un film clasic despre oameni din medii diferite care se cunosc se…indragostesc, se despart se impaca, se tachineaza si omoara jumatate de planeta ca s-o salveze pe toata. Ati mai vazut scenariul asta.
Este adevarat, totusi, ca actiunea si efectele speciale creeaza dependenta. Si Ana de Armas creaza dependenta. Dar parca n-am ramas cu nimic. Cu nimic decat fraza din titlu.

Captain America e Chris Evans.

Tanase adrian

Verified by MonsterInsights