Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Folk Fest Remember Costinesti: Tapinarii, Ada Milea, Fara Zahar…

Folk Fest Remember Costinesti
Asa cum v-au obisnuit, organizatori aduc in perioada 25-27 august cei mai tari artisti ai momentului in materie de folk sau rock acustic.

Folk Fest Remember Costinesti are loc in perioada 25-27 august.

Folk Fest Remember Costinesti

In august in Costinesti se aduna lumea buna a folk-ului.

25-27 august White Horse Costinesti

White Horse Costinesti gazduieste si anul acesta Festivalul: Folk Fest Remember Costinesti. Asa cum v-au obisnuit, organizatori aduc in perioada 25-27 august cei mai tari artisti ai momentului in materie de folk sau rock acustic.
Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Iris (Cristi Minculescu, Walter si Boro), Ada Milea, Tapinarii, Fara Zahar, Cristi Dumitrascu si planul B, Dinu Olarasu, Folk Frate si altii vor urca pe scena White Horse Costinesti. Biletele vor fi puse in vanzare in curand pe platforma iabilet.
Tapinarii vor canta pe data de 27, alaturi de Fara Zahar, asa ca veti avea parte si de un MF Show. Programul va fi publicat ulterior pe pagina evenimentului.
White Horse Costinesti este cunoscut ca fiind ultimul bastion de rock din Costinesti si poate cel mai frumos loc de pe litoral. Festivalurile se tin in curtea White Horse.
Prezentatorul spectacolului va fi Cristi Dumitrascu de la Rock Fm.
Sunet bun, atmosfera prieteneasca si prietenoasa, cam astea sunt ingredientele pentru o seara reusita a festivalului Folk Fest.
Spectacolele incep o data ce ceasul va bate ora 18.00 sau un pic mai tarziu, dar nu cu mult. Sfertul academic e in vigoare peste tot.
Urmariti pagina evenimentului pentru a fi la curent cu ultimele noutati ale acestui festival frumos de sfarsit de august. Asadar, avem si Folk Alternativ si Rock Acustic, si Folk clasic cu doua legende ale folk-ului, avem si artisti consacrati dar si folk-isti la inceput de drum.
Sau pe la mijloc. Festivalul este powered by Rock FM. VA aspteptam astfel, intre 25 si 27 august, in Costinesti, pe terasa White-Horse pentru 3 zile de folk de toate felurile. Muzica buna, voie buna si nu in ultimul rand, bere de la bar.

FOLK FEST REMEMBER COSTINESTI

Photo by Shot by Cerqueira on Unsplash

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights