Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Terasa Quantic ii sarbatoreste pe cei de la Tapinarii

terasa
22 de ani de Tapinarii pe terasa Quantic.

Terasa, sau Gradina de vara Quantic gazduieste un concert aniversar de Folk Alternativ fara influente. Asa isi numeau cei de la Tapinarii stilul lor muzical. Si de aici s-a nascut un adevarat gen muzical. 22 de ani mai tarziu, Tapinarii aniverseaza la Quantic o cariera frumoasa, alternativa, sincera si satiro-comica.

terasa

22 de ani de Tapinarii pe terasa Quantic.

22 iunie 2023

Dupa 22 de ani de activtate, trup TAPINARI revine la Quantic pentru aniversare. Aceasta va avea loc pe data de 22 iunie in Gradina de Vara. Bilete gasiti aici: https://m.iabilet.ro/bilete-tapinarii-la-22-de-ani-85840/.
Accesul publicului se va face de la orele 19.00.
In indelungata lor cariera, cei de la Tapinarii au lansat 10 albume de studio si un vinyl,
De la primul videoclip, Sunt Fericit in 2001, Tapinarii au demonstrat, nu numai ca sunt mai batrani decat youtube-ul dar si ca fiecare videoclip este o poveste.
O poveste care imbina regia lui Covei cu poezia si muzica lui Tanase. Au avut mii de concerte dar si cateva colaborari importante, printre care o mentionam pe cea cu Fara Zahar. Cele doua trupe sunt oricum mai mult decat prietene).
Anual Tapinarii pleaca in turneul Anti Valentine’s Day, o alternativa la dulcegarile specifice perioadei. Turneul a devenit, de cativa ani, si international, fiind la a doua editie in Londra.
Ce inseamna Tapinarii? doi baieti sinceri care se folosesc de o chitara si doua voci pentru a-si exprima uneori filosofic, uneori satiric gandurile si trairile specifice fiecarui artist.
As putea spune ca muzica noastra nu e ca un hohot de ras, e mai mult un zambet usor amar.
Asa ca veniti la Tapinarii, veniti sa aniversam impreuna 22 de ani de zambete amare, 22 de ani de folk alternativ, fara influente. Tapinarii, o trupa rupta din viata reala.
Quantic, 22 iunie orele 19.

Masa lu Tanase

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights