Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Versuri sincere de 22 de ani: aniversare Tapinarii pe terasa Quantic

versuri

Versuri sincere despre casatorie, amante, divort, copii, filosifie, foarte rar politica. Cu asta ne-au obisnuit de 22 de ani cei de la Tapinarii. Veniti pe 22 iunie la Quantic sa aniversam impreuna o viata ca o cariera sau vitavercea.

versuri

Cand eram mic priveam spre soare

fericirea implineste 22 de ani

Of, dracii mosului, ce sa va mai spun eu la 22 de ani. Adevarul e ca suntem tineri. As putea spune ca suntem la inceputul carierei. NIste tinere sperante.
Tot ce sper este ca, peste vreo 40 si ceva de ani cand noi nu vom mai fi, sa va amintiti ca a fost odata Iris.
Glumeam, mi-ar placea foarte mult ca, atunci, in viitorul indepartat, cand vom avea turneu pe Marte sau prin Alpha Centauri, sa nu fim ultimii.
Sa se mai cante rock, folk, punk, hip hop, alternativ sau nu. Versuri, versuri sincere, sa cititi si sa ascultati.
In lumea asta care devine din ce in ce mai impersonala, cred ca avem nevoie de asa ceva, si cred ca vom mai avea nevoie si peste 100 de ani.
Nu stiu ce va urma, cum vom fi conectati la Matrix, cum va canta AI-ul. Un lucru e cert. Noi vom fi mereu asa, asa cum v-am obisnuit. satira si sinceritate. Iubire adevarata.
NU ne-am schimbat foarte mult de atunci, de acum 22 de ani de cand doi baieti tineri se scalambaiau in studio dar aveau si piese frumoase ca Speranta sau Unde esti si care dadeau definitia fericirii.
Fericirea e un lucru marunt. E in lucruri simple, in depasirea conditiei.
Si am pornit la drum cu ideea asta.
Ideea asta a rezistat 22 de ani. Si am scos 10 albume si un Vinyl, ne-am adaptat de la Sapte Seri si B24FUN la Facebook si Instagram, de la Atomic si MTV la Youtube.
NU, inca nu imi fac Onlyfans. NU Insistati! :))
Si am ajuns aici. Intre prieteni, asa cum ne-am obisnuit, asa cum ne-a placut.
Intre oamenii care ne inteleg folk-ul asta alternativ.
Ne vedem vara asta prin toata tara, la festivaluri si terase.
Dar asta e concertul ala. Ala in care ne uram la multi ani, noua si voua. Ca ne-ati suportat si iubit 22 de ani si ca v-am cantat si povestit 22 de ani.
Asa ca pe 22 iunie va asteptam pe terasa Quantic, in gradina de vara sa…va cantam. Venim si cu piesa noua, live. Vor fi 32 de grade si 9 la suta sanse de ploaie. Berea e la bar. Nu uitati si de concursul Kozel. La 19.00 patrundeti in incinta si la 20.00 incepe show-ul. Bilete in butonasul de mai jos. Da, puteti lua si de la poarta. In lei romanesti, nu in Bitcoini.

Versuri sincere cu Tapinarii la 22 de ani

versuri

Tanase adrian